Ръководството на консолидационната компания се промени след конкурса, обявен от Кирил Петков

Ръководството на консолидационната компания се промени след конкурса, обявен от Кирил Петков

© Велко АнгеловДали анонсираните от бившия министър на икономиката Кирил Петков промени в Държавната консолидационна компания (ДКК) ще продължат засега не е известно, но назначените от него директори вече не са част от ръководството на компанията.


Едната причина е, че Валери Белчев стана министър на финансите на мястото на Асен Василев, който заедно с Петков даде началото на нов политически проект. Другата е, че в края на септември изп. директор, определен от Петков, докато бе на поста, Анастас Гогов е бил освободен. Това се вижда от справка в Търговския регистър.


Междувременно в сряда от ДКК изпратиха съобщение, с което уведомиха за промени в ръководството, след като чрез конкурс са избрани нови членове на Съвета на директорите. Те са Александър Михайлов и Чавдар Христозов. Освен това Ваня Караганева, която е независим представител на Съвета на директорите на ДКК от септември, вече е представител на държавата след конкурса на министерството. Новите членове се присъединяват към досегашния ръководен състав на ДКК, който включва Рая Каназирева (изпълнителен директор), Радостин Вазов и Диляна Софиянска.
Още след като пое поста, Кирил Петков заяви промени в две проблемни структури - Българската банка за развитие и ДКК. Петков и ръководството на компанията влизаха неколкократно в сблъсъци, като те атакуваха действията му, като обявиха, че двамата, назначени от него, са заели постовете без конкурс, което противоречи на Закона за публичните предприятия. В отговор министърът посочи, че той е назначил временно изпълняващи в съвета, защото, когато изтичат средства от държавата, не може да се чака всички процедури да минат, без да се предприеме нещо. Междувременно бе обявен и конкурс, резултатите от който бяха оповестени вчера.


Петков обяви през юни, че държавната фирма "Монтажи", която е под шапката на Държавната консолидационна компания (ДКК), също както и "Автомагистрали", е сключвала договори с подизпълнители за изпълнение на възложени на нея дейности, като са плащани милиони в аванс.


Подобна схема с участието на ДКК и "Монтажи" беше осветлена и при проекта за изграждане на правителствения комплекс в "София тех парк". Впоследствие министърът на икономиката започна процедура за освобождаване на Ясен Спасов от поста му на изпълнителен директор.


През април се разбра, че правителството на Борисов, което тогава бе вече в оставка, е подновило и разширило съвета на директорите на ДКК. С този ход на поста бе "бетониран" тъкмо Явор Спасов.


ДКК управлява милиони, тъй като обединява всички държавни фирми под шапката на Министерството на икономиката.

Ключови думи към статията:

Коментари (35)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  Прекрасна новина ! Още народни пари измъкнати от ГЕРБ орките . Сега ще има писъци и квичене до бога :)

 3. 3 Профил на polivanov
  polivanov
  Рейтинг: 415 Неутрално

  "Революцията" изяжда децата си. Във всички държавни компании се възцари невиждан кадрил - директори,заместници и бордове се сменят през половин месец.

 4. 4 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#2] от "dejmos":


  Покерджия управлява банката за развитие


  Способностите на Цанко Арабаджиев са високо оценени от министър Кирил Петков, който с тактиките на покера няколко дни след като е блъфирал президента, че е само български гражданин и е подписал декларация с невярно съдържание за липсата на канадско гражданство, на 11 май 2021 г., се опитва да измами и Българската народна банка (БНБ), като депозира документите за одобрение на покерджията Арабаджиев като шеф. БНБ не се хваща на блъфа и установява, че на тази дата Кирил Петков все още не е министър.

  В папката с документи са декларирани и неверни и несъществуващи обстоятелства за взети решения от действащия към този момент надзорен съвет. БНБ по-късно с официално прессъобщение информира за действията на Петков.

  В последствие, след сериозни съмнения за документна измама и за антидатирани документи от страна на Петков, които не са на бланка на министерството, нямат номер и печат, все пак е променен надзорния съвет и в държавната банка е назначен Цанко Арабаджиев. Въпреки, че Арабаджиев е вписан в търговския регистър на 07.07.2021 г. и това е датата, от която той може да представлява банката пред трети лица, той заедно с колегата си сключва договор за правно обслужване още на 01.07.2021 г., което е нарушение на закона и договорът вероятно е нищожен.

  Договорът е с адвокатската кантора, но е с точно посочване на Лена Бориславова, при месечно възнаграждение 13 690 лв. или 164 289 лв. годишно без ДДС, без разноски и без допълнително уговорените допълнителни 274 лв. час. Лена Бориславова също е от групата на „почтените“ и видно от търговския регистър е обслужвала фондацията на Кирил Петков „Център за приложни изследвания и иновации“ и е лектор е там. Съучредител е на „ДА“ България“ заедно Петков.

  Кой всъщност е Цанко Арабаджиев. Според информация в медиите Цанко Арабаджиев е член на „Зелено движение“ и на изборите на 4 април е кандидат-депутат от „Демократична България“. Същият е уволнен от частна банка заради „липса на умения да планира и организира работата си, както и да управлява и разрешава възникващи проблеми“, което е видно от решение №102/31 март 2015 г. на Върховния касационен съд /ВКС/, с което актът на финансовата институция е потвърден.

  Възможно е и банкерите от частната банка точно в този период да са разбрали и за хазартните увлечение на настоящия „почтен“ директор на ББР. Видно от текстовете на решението на съда, Арабаджиев е уволнен с мотивите за „липса на мотивация и инициатива за подобряване на работата, в резултат на което изпълнението на поставените индивидуални цели за периода 01.01.2012 - 31.12.2012 е 54%, а оценката за работата му през 2012 и 2013 г. е незадоволителна“.

  Мотивите са допълнени и с „неумение за работа в колектив, несъпричастност към общите задачи и общият резултат, неумение да взема компетентни и навременни решения, да изразява ясно позиция и да защитава предложенията пред кредитния комитет, неумение да управлява кредитни сделки и да отчита движението им, което води до изкривяване на резултатите и нереална времева линия за отделните сделки“. (информация за Цанко Арабаджиев: https://www.banker.bg/finansov-dnevnik/read/po-dvama-na-stol-v-nadzora-na-bbr ).

  Извън тези си постижения, във фейсбук изявите си Арабаджиев, вместо да показва своята експерност, „почтеност и надпартийност“, активно коментира и подкрепя определени политически личности. Но преди това може би ще трябва да отговори и някои въпроси, като например:

  - Колко преки кредита е отпуснала ББР по време на неговото ръководство.
  - Има ли положителна нотификация от Европейската комисия по шумно рекламираната от Кирил Петков и Асен Василев програма за възстановяне с необезпечени кредити?
  - Ако има положителна нотификация, колко кредита, на каква стойност и през коя частна банка са гарантираните от ББР кредите по новата програма на Кирил Петков и Асен Василев?
  - Подготвя ли провизиране на обслужвани кредити на действащи и печеливши компании, които в последствие да бъдат принудително обявени за лоши и да бъдат превзети значими компании, а хиляди работници и служители да останат без работа? 

  Отговорите на тези въпроси ще дадат още яснота по отношение на почтеността, безпристрастното и експертността на майстора на покер блъфирането и хазартните измами. На тези въпроси и още други свързани с държавните финансови мениджъри трябва да отговори спешно и автора на двата служебни кабинета - президента Радев.

  Какво се случва обаче с останалите почтени държавни и финансови мениджъри? За тях служебният премиер и президента Радев мълчат и бездействат, въпреки и тяхната измамна почтеност. Припомняме, че новоназначеният финансов министър Валери Белчев, според публикации в медиите и официалната страница на

  Комисията за финансов надзор е бил прокурист на дружество, включено в черен списък за финансови измами. Дружеството е „Глобъл Стратеджи“ ЕАД, което не е получило лиценз за инвестиционен посредник, а срещу компаниите от списъка са постъпили значителен брой жалби от български граждани, които твърдят, че са изгубили парични средства вследствие на извършени измами.

  Обвит в мъгла е и периода, в който Белчев е работил в ББР и бързо е бил освободен от поста. За този период от професионалната кариера вече втори път журналистът Стефан Антонов, който е бил пиар на банката повдига въпроси, които остават без отговор от служебната министърка на икономиката, от премиера и от президента Радев.

  Това е така защото и Белчев е част от групата на „почтените“, защото седмица преди да бъде назначен за министър от Радев, той беше назначен от Кирил Петков за директор в ДКК без провеждането на конкурс за това. Отново измами, но този път данъчни, вече очевадно характеризират почтеността на изпълнителния директор на НАП. Отново липсват отговори и действия от президента Радев, дори към представители на неговия ляв електорат.

  Припомняме, че вече бившия народен представител Георги Кадиев беше изключително активен по темите, свързани с данъчната ревизия на „Гранекс Трейдър“. Асен Василев упорито не отговаряше на въпроса кога е връчен ревизионния доклад. В крайна сметка се оказа, че културистът и шеф на НАП Румен Спецов е продал фирмата си „Гранекс трейдър“, знаейки, че дължи 1,5 млн. лв. на хазната. Това обяви Христо Гаджев от ГЕРБ на специален брифинг, на който показа дългоочаквания отговор от бившия служебен финансов министър Асен Василев, а именно кога Спецов е получил доклада от направената ревизия на фирмата.

  Истината е, че Спецов на 17 март 2016 г. е получил и подписал ревизионния доклад, а е продавал фирмата си на 7 април 2016 г. и е бил в течение с констатациите от проверката на данъчните. Това говори за явна данъчна измама. Въпреки това прокуристът на „Глобал Стратеджи“, което е в списък за финансови измами, и сегашен служебен министър на финансите Валери Белчев възнамерява да продължи да работи със Спецов, който вече явно е действал в ущърб на държавната хазна.

  Това не е учудващо, защото всички споменати са от близката кохорта на почтените и успешно блъфиращи и мамещи обществото Кирил Петков и Асен Василев и техният продуцент Иво Прокопиев. А колко почтени са те? Инвеститори от Дания, категорично казаха пред национална телевизия, че Асен Василев ги е измамил.

  Мартен Лунд казва „Той е измамник, но е много умен... Инвестирахме 15-20 млн. евро., за да разработим софтуера, имахме между 30 и 50 програмисти в България. Не измами само мен, а и свои приятели“.
  Асен Василев присвоява разработените кодове и в последствие ги продава в Китай, като измамва партньорите си. Такива са хазартните прийоми на новите „почтени“ мениджъри и политици, които обещават продължаване на промяната.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 5. 5 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1394 Неутрално

  Бавно, бавно, но все пак има шанс да станем нормална държава с правила.
  Стига герб/дпс да са далеч от властта.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 7. 7 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2708 Весело

  Ръководството на консолидационната компания се промени след конкурса, обявен от Кирил Петков
  ****************************************************

  Дето има дума "продължаваме промяната". Промяната на промяната, както е в случая.

  Мараба, С-ДС доносници!
 8. 8 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#5] от "Лелка":


  Бавно, бавно, но все пак има шанс да станем нормална държава с правила.Стига герб/дпс да са далеч от властта.
  —цитат от коментар 5 на Лелка


  ГЕРБ не са във власта вече от 7 месеца. ДПС от 2014 година.

  Нормална държава ли сме?

  Такава съсипия. Такава анархия. Такъв разпад не е имало никога в новата ни история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 9. 9 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  До коментар [#4] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Тия чаршафи да ги чете някой ?? :))
  Кратко :
  - зелен чорп
  долу Радев
  Вице президента на ГЕРБ зелено чорапче или чорапогащник е .?:)

 10. 10 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Весело

  Кирил Петков: "Не се чувствам виновен вътре в себе си и няма да поема отговорност“.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 11. 11 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Весело

  До коментар [#9] от "dejmos":

  Умните коментатори ги четат. Ти си сравниш на воля. Никой не ти пречи. Дерзай. Пускай мъгла.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 12. 12 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2857 Весело

  До коментар [#8] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Това казвам и аз от хаус към ИН хаус :)) Новата власт е само в министерски съвет .., а. навсякъде са ГЕРБЯТА, заради десетки поправки по законите ! Сега идва метла ..:)

 13. 13 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1556 Любопитно

  До коментар [#5] от "Лелка":
  —цитат от коментар 8 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Демек за 7 месеца, през повечето, от които нямаше нормално действащо Народно събрание и със служебни кабинети(2), които каквото и да са са си ограничени в своя мандат и възможности за активност(няма как да правят законодателни промени) е трябвало да с епревърнем в нормална държава.
  Значи за всичките години управление на ГЕРБ вече трябваше отдавна да сме станали нормална държава. Да сме подминали Румъния и Гърция и да гоним Чехия!

 14. 14 Профил на Ядосан Октопод
  Ядосан Октопод
  Рейтинг: 480 Неутрално

  До коментар [#4] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Много поздрави на Севдалина.

 15. 15 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#14] от "Ядосан Октопод":

  Работата става много дебела. Другата седмица в сряда ще има решение на Конституционния съд което може само да се изпълнява. Не може да се обжалва.

  Може би ще се окаже, че Кирил Петков никога не е бил служебен министър и ще бъде заличен като такъв.

  Отделно Кирил Петков може би ще го съдят по член 311 за това, че е подал фалшив документ за освобождаване от канадско гражданство. Най тежката присъда за това престъпление е 5 години.

  Може и да го съдят по 313 на 3 години за декларацията на двойното гражданство пред Конституционния съд.


  Сега вече го грози и присъда за това, че е имал и фирми като министър

  3+ 3 + 5 = на 11 години затвор за Кирил Петков за 3 документа с невярно съдържание.

  Освен това подсъдими ще бъдат още Янаки Стоилов и Румен Радев защото са знаели за първата декларация.


  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 16. 16 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 5681 Весело

  Други застават под чучура

 17. 17 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Весело

  До коментар [#13] от "filofob":

  Румъния отдавна сме ги подминали. Трябва малко повече да четеш икономически новини.

  Жалка история.

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 18. 18 Профил на K2doors
  K2doors
  Рейтинг: 718 Неутрално

  До коментар [#15] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  "Умнико" в България годините не се сумират.Кирето ще се отърве най-много със 100 лева глоба,а може и нищо!!

 19. 19 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#18] от "K2doors":

  ПП няма си мине 10% на изборите.
  Искаш ли да се обзаложим?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 20. 20 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1810 Неутрално

  Наследството на Радев в държавата

  ще е по черно

  дори от наследството му в авиацията.

  09-06-20 - Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители . 13-05-19 - Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 24-01-21 - Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев. 01-09-21 - Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев. 30-10-21 - Ген. Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров.
 21. 21 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2708 Неутрално

  Демек за 7 месеца, през повечето, от които нямаше нормално действащо Народно събрание и със служебни кабинети(2), които каквото и да са са си ограничени в своя мандат и възможности за активност(няма как да правят законодателни промени) е трябвало да с епревърнем в нормална държава.
  Значи за всичките години управление на ГЕРБ вече трябваше отдавна да сме станали нормална държава. Да сме подминали Румъния и Гърция и да гоним Чехия!
  —цитат от коментар 13 на filofob


  Едва ли разумен човек би очаквал чудеса от служебни кабинети в тази обстановка. Но едно очакване несъмнено има и то е напълно резонно: след като от седем месеца се тръби, че изчегъртването а на макс - поне да не се продължава с тенденциите на разруха в държавата ни. Уви, това не се случва - калпавото управление на кризата, гафът с плана за възстановяване / гафовете в този куц план са десетки, а не един!/, многото дрънкане и никаквите резултати - това е силно притеснително. И изисква обяснения от страна на г-н Президента и служебните му министри!
  За това иде реч!

  Мараба, С-ДС доносници!
 22. 22 Профил на truder
  truder
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#4] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":Много поздрави на Севдалина.
  —цитат от коментар 14 на Ядосан Октопод


  Не мога да разбера, защо се обръщате към този очеваден трол порноманиака.

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  До коментар [#17] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо":

  Хайде пак. Незнайно защо на някой събудил се модератор му се е е сторил обиден коментарът ми. Та ще го редкативам


  Кои са тези икономически новини? Това, което ни казва ............ Боко докато шофира или докато преразва лентата на .............пред случйни активисти на ГЕРБ е особен литературен жанр. .................................... Но със сигурност не са икономически новини.
  За другото има статистики. Но на нас ни стига и факта, че докато Румъния произвежда един от най-успешните брандове на групата Рено, ние правим кабелни снопове. И въпреки че сме ги минали( с ......) ФВ не решиха да строят завод тук.

 27. 27 Профил на Toshko Afrikanski
  Toshko Afrikanski
  Рейтинг: 2018 Весело

  Още след като пое поста, Кирил Петков заяви промени в две проблемни структури - Българската банка за развитие и ДКК. Петков и ръководството на компанията влизаха неколкократно в сблъсъци, като те атакуваха действията му, като обявиха, че двамата, назначени от него, са заели постовете без конкурс, което противоречи на Закона за публичните предприятия. В отговор министърът посочи, че той е назначил временно изпълняващи в съвета, защото, когато изтичат средства от държавата, не може да се чака всички процедури да минат, без да се предприеме нещо.
  --------------------------
  Ама моля ви се, какви ти тука конституцийки, закончета и нормативни актчета, щом един честен родолюбец е решил да спасява Родината?!?
  Смех...

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 29. 29 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 2091 Неутрално

  До коментар [#13] от "filofob":Румъния отдавна сме ги подминали. Трябва малко повече да четеш икономически новини.Жалка история.
  —цитат от коментар 17 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Това го знаете само ти и старшия трол! Иначе Евростат, Световната банка и МВФ още са на друго мнение.

 30. 30 Профил на Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Wornoxmaniak и ОФ баницата в мола
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#26] от "filofob":

  Нали спорим коя е най-бедната държава в ЕС? Не коя какви части за коли произвежда. Ето ти официалната статистика дето не си я чел.

  Румъния е най-бедната държава в ЕС

  https://www.investor.bg/evropa/334/a/34-ot-bylgarite-sa-v-risk-ot-bednost-i-socialno-izkliuchvane-337718/

  https://www.24chasa.bg/novini/article/10303709

  Жалка история

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 31. 31 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  [quote#21:"Манчо"][/quote]

  Всъщност изчегъртването( по Сл. Трифонов) изобщо не е на макс. Цели сектори като съдебна система и енергетика са си оставени така. Кацаров е идиот и го казвам от самото начало. Но е забавно как любимият на ББ професор КостадинКА(разсипникът на Александровска) в момента оплюва новите мерки, които не се различават съществено от тези по негово време. Когато си играехме на пълни затваряния и отваряния. Какъв е гафът с плана за възстановяване? План, който ГЕРБ беше оставил в насипен вид и не желаеше да се обсъжда от предното НС. Та служебното правителство влизайки в крачка трябва за няколко месеца да свърши това, което герберските експерти не са свършили преди това?
  Пак казвам, ако съдим с тези мерки теглилки от рекордьорът по мандати Борисов трябва да очакваме в момента да сме се изстреляли в космоса.

 32. 32 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1556 Неутрално

  До коментар [#26] от "filofob":Нали спорим коя е най-бедната държава в ЕС? Не коя какви части за коли произвежда. Ето ти официалната статистика дето не си я чел.Румъния е най-бедната държава в ЕСhttps://www.investor.bg/evropa/334/a/34-ot-bylgarite-sa-v-risk-ot-bednost-i-socialno-izkliuchvane-337718/ https://www.24chasa.bg/novini/article/10303709 Жалка история
  —цитат от коментар 30 на Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо


  Намерил нашичкия след търсене в нета, коя държава била най-бедна. И голяма гордост, че имаме един процент разлика с Румъния и сме на второ място по-риск от социално изключване в ЕС. И забележи, при нас се увеличава, докато при Румъния спада. Схващаш тенденцията. Това след колко мандата управление? А, че има и разни други показатели като например БВП на глава от населението, където не само Румъния, но и Хърватска трайно ни бият. Но трябва да сме толерантни. Разбира се за служебното правителство такава толерантност няма. За 7 месеца трябва да е направено всичко, което борисов не направи за колко години стана?

 33. 33 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално

  Мислех, че направо ще я закрият.С какво всъщност се занимава тази ДКК.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2708 Любопитно

  Какъв е гафът с плана за възстановяване?
  —цитат от коментар 31 на filofob


  Аха, няма гаф. Всичко си е наред. А, ако нещо не е наред - насипното състояние, завещано от ГЕРБ, е причината. Цели седем месеца.
  Апропо - основната част от плана "Маршал" е разработена за седем месеца. Въпреки насипното състояние на света след ВСВ.

  Мараба, С-ДС доносници!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK