Стефан Иванов: Успехът е да сбъднеш своя мечта (подкаст)

Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".

Стефан Иванов, съосновател на Challenger Capital Management и приключенец

© Цветелина Белутова

Стефан Иванов, съосновател на Challenger Capital Management и приключенецПътят към успеха често е свързан с преодоляване на редица предизвикателства, а достигането на крайната цел се съизмерва със сбъдването на мечти. Специалният проект на "Капитал" и "Дневник" с Американския университет в България представя успеха във всичките му форми, през погледа на различни хора с разнообразни интереси и постижения.


В последния епизод от поредицата ви срещаме със Стефан Иванов, който е съосновател на бутика за инвестиционно банкиране Challenger Capital Management. Преди това той е заемал редица ръководни позиции в Citibank в различни точки по света, като е бил и изпълнителен директор на банката в България. През лятото на 2020 г. Стефан Иванов заедно със сина си Максим Иванов, си поставят за цел да прекосят Атлантическия океан със собственоръчно направена гребна лодка. След 105 дни в океана те сбъдват тази своя мечта, придружена от кампанията "Да! За живот!", която има за цел да стимулира донорството на органи след смъртта за животоспасяващи трансплантации.Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK