"Булгаргаз" ще опита да купи слотове за втечнен газ и ще иска нов заем от държавата

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (93)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на georgievb
  georgievb
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  Ами то след кирчовите изпълнения всичко е пред фалит, та Булгаргаз ли да не е...

  https://www.vbox7.com/play:187a8c12bd
 2. 2 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 5357 Неутрално

  До коментар [#1] от "georgievb":

  Ами то след Боковите изпълнения в продължение на 12 години няма как 7 месеца да стигнат на Кирил Петков и компания да оправят бакиите на ОПГ ГЕРБ!

 3. 3 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1978 Неутрално

  Има над какво да се помисли, но все ми се струва, че преди да искат пари (пари, пари и пак пари е казал Наполеон и света ще бъде мой), няма да е зле, малко да си поогледат своя двор, че маса от батаците те са ги забърквали или покорно са изпълнявали това, което са им поръчвали от горе, че и от свереоизток.

 4. 4 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 1359 Неутрално

  И като купи слотове, а танкери вече няма, какво ще прави. Май трябваше по-рано да се сети. Хайде сега пак на търг. Но цената вече е ... мам.... ...ло

 5. 5 Профил на Случаен минувач
  Случаен минувач
  Рейтинг: 36 Неутрално

  Поканете нарпаво г-жа Митрофанова в борда на Булгаргас. Няма кво да се занимаваме с глупости и с министри с поведение на келнери от балкантурсит.

 6. 6 Профил на Холдън Колфийлд
  Холдън Колфийлд
  Рейтинг: 609 Весело

  А защо върнаха шест от седемте договорени танкера с втеченен газ? Изтърваха питомното, сега ще гонят дивото след като Газпром им показа един приятелски, православен среден пръст. Очакваха с едно облизване на ---пиийп--- да се договорят с тях. Тъжно, тежко и едновременно смешно е да си русоблизач в момента. Румен Радев и съставения от него гълъбарник са все такива ... :-)

 7. 7 Профил на Mit Ko Nan
  Mit Ko Nan
  Рейтинг: 453 Неутрално

  От 40 лева за кв слот 33 лева е вклюèн в цената на офертата. Но един пиар не може да разбира от газ.
  Как ще купуват газ на 450 лева и ще я продават на 250 лева ще е много интересно.

  Поредната калинка.

  Аз Съм
 8. 8 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 2296 Неутрално

  Тоягите Солта и Накрая жълтиците.
  Класика

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 9. 9 Профил на Willy Messerschmitt
  Willy Messerschmitt
  Рейтинг: 2915 Неутрално

  Ахаааа изпуснахте питомното сега ще гоните дивото.....Надахте се на Гъзпром,надахте се...Сега страхът е кои ще са първите платени русороби които ще си получат"благодарноста" от бункерния...

  До истината се достига с познание! Не влизам в диалог с лумпени !И не храня руски тролове...
 10. 10 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3630 Неутрално

  Русоробски отказахме танкерите, но Гняспром все пак показа среден на продажниците, и ги унижи. Каква изненада ... както се очакваше, Гняспром спря газа на цял ЕС. И продажниците най-сетне се сетиха, че все пак трябват слотове. Сега можем само да се надяваме, че американците ще са така добри, да намерят още някой друг танкер за нас.

 11. 11 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  Нещо подобно се получава, когато иначе талантлив обущар се заеме със кардиохирургия. Дори и да не си носи Петолъчката, монтирана на челото.

 12. 12 Профил на Mit Ko Nan
  Mit Ko Nan
  Рейтинг: 453 Неутрално

  Ами то след кирчовите изпълнения всичко е пред фалит, та Булгаргаз ли да не е...
  —цитат от коментар 1 на georgievb


  В чирен има газ за 1 милр. лева. Парите от къде да дойдат освен от заем. Миналата година това е струвало 300 млн.
  Данèто Гербова дължи още 400 млн. на булгаргаз.

  Но важно е да се плюе.

  Аз Съм
 13. 13 Профил на acarid
  acarid
  Рейтинг: 772 Неутрално

  Топлофикация София, осигуряваща социални цени на парното за всички в черната дупка - софийското поле е на път да фалира държавата.

 14. 14 Профил на lcj441103717
  lcj441103717
  Рейтинг: 971 Неутрално

  Внасяйте мазут и обръщайте Топлофикация София на мазут. Ще спестите бая газ. Ще изкараме една зима на по-мръсен въздух. Вече знаем как използват маски и бая хора имат вече въздухопречистватели удома и в офисите.

 15. 15 Профил на ck2013
  ck2013
  Рейтинг: 1603 Неутрално

  А ми да изчакат още малко. Тези ще съсипят всичко.

  “I am sorry for the length of my letter, but I had not the time to write a short one.” Blaise Pascal
 16. 16 Профил на lcj441103717
  lcj441103717
  Рейтинг: 971 Неутрално

  Топлофикация София, осигуряваща социални цени на парното за всички в черната дупка - софийското поле е на път да фалира държавата.
  —цитат от коментар 13 на acarid


  е то държавата осигурява социални цени на тока, вкл. на тези, които се топлят на ток. Цената в Европа отива на 1лв/киловатчас на тока и това преди акцизи и ДДС. Та, как ще е топленето на ток при шесторна цена на тока? Колко ще се къпят, защото са на бойлери при шесторна цена и шесторни сметки за ток? Държавата покрива и за бизнеса част от цената на тока. Много хора са на тази хранилка. Ако държавата се отдръпне ще настане хаос.

 17. 17 Профил на rumen_g
  rumen_g
  Рейтинг: 661 Неутрално

  Парите трябват за да купят купуват фризери за втечнен газ защото Р. Христов осигурил договор за доставка на евтин газ от Чукча. Понеже в чукча нямало кораби ще ги внасят като Снежни човеци с ледени висулки да си набият с тях кухите военни канчета.
  За Радев била осигурена и Снежна кралица ама той я отказал защото не била рабитила в ТКЗС.

 18. 18 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3630 Неутрално

  А защо върнаха шест от седемте договорени танкера с втеченен газ? Изтърваха питомното, сега ще гонят дивото след като Газпром им показа един приятелски, православен среден пръст. Очакваха с едно облизване на ---пиийп--- да се договорят с тях. Тъжно, тежко и едновременно смешно е да си русоблизач в момента. Румен Радев и съставения от него гълъбарник са все такива ... :-)
  —цитат от коментар 6 на Холдън Колфийлд


  За да покажат разтворени бузки на Гняспром. Но садо-мазо лелката им каза, че унижението не е достатъчно, трябва още. Да видим, до къде ще стигнат и дали ще успеят да ни вътрят с някой друг милиард на предстоящия арбитраж.

 19. 19 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 896 Весело

  "Здравей Дени пише леля Бонка бившата чистачка на счетоводството на 3-ти етаж.Дати кажа че там има идни листове с кафяво ама пишеше фУктУри сигурно е важно."
  "Сред проблемите с оборотните средства изреди и заварени фактури, за които научила от мейли на напуснали служители, защото не били заведени своевременно в счетоводството."

  😅🤣🤣😂😂😂 БугаРгъз в целшят си блясък

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 20. 20 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  Меко казано некадърност, граничеща с предателство. Ма докато Радостин брани държавата, всяка зловредност в полза на мафията и шефовете ѝ ще е незабележима.
  А ние ще си платим за глупостта.

 21. 21 Профил на ultra_61
  ultra_61
  Рейтинг: 1009 Неутрално

  До коментар [#10] от "пРезидента!":

  "Сега можем само да се надяваме, че американците ще са така добри, да намерят още някой друг танкер за нас."
  И че ще забравят за "съюзническият" шамар, който получиха, пък макар и през тяхна частна компания, от неблагодарното БГ служебно правителство!

 22. 22 Профил на marinova65
  marinova65
  Рейтинг: 255 Неутрално

  Много ми е интересно положението на столичната Топлофикация и как се измества проблемът. Аз се отоплявам на газ, съответно и топлата вода у дома се получава от газов котел. Вярно, че съм битов абонат и има компенсации, но през лятото плащам по 20-25 лв. на месец. През зимата топла вода и парно на ок. 150 кв. м. - през най-скъпия месец април и без компенсациите, които получихме към следващата сметка - ок.350 лв. От всичко, което чувам от потребители на столичната топлофикация, тези цени са доста ниски. Как в една къща могат да се постигнат, а цяло дружество, което работи професионално в тази насока, не може да постигне такива цени?

 23. 23 Профил на Бичкията
  Бичкията
  Рейтинг: 96 Неутрално

  тази другарка мяза на мис Пиги от мапет шоу

 24. 24 Профил на hellwitch
  hellwitch
  Рейтинг: 706 Неутрално

  А защо е нужно държавата да доставя газ, като си има и частни търговци.

  Булгаргаз е много вреден държавен монопол, който ни излиза през носа за това гълъби и тикви да си правят далаверите от там.

  Държавна е и трябва да остане инраструктирата, но търговията може да е напълно в частни ръце.

 25. 25 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  Отказаха танкерите, а сега ще купуват слотове. Обратно трябваше. Ама нали Гълъб работи за Русия и Газпром. Нарочно ни вкараха в капана, сега да видим Григорова и работодателската организация дали ще са срещу правителството. Не вярвам, все газолизци са, руски гъ*олизци.

 26. 26 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6224 Любопитно

  А в същото време, на мястото където СП влиза в морето край финландската граница, гори буен газов огън, изгарящ газ на стойност десетина милиона долара на ден.
  Според форумната вата - руснаците го горят за удоволствие.
  Според експерти в областта - руснаците го изгарят, за да не се взривят газовите им системи, които са натъпкани до откат.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 27. 27 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално

  Каква стана тя? Доставчикът на газ, плаща газът на клиентите си, чрез заем!?! Най-вече на Топлофикация София - 400 млн. лв.! А още не е започнал отоплителният сезон....

  Да са ни живи и здрави всички ГЕРБаджии, дето ни докараха до загуба на милиарди левове, от едно общинско дружество, управлявано само от ГЕРБ от 2005 г. досега!

  Да са ни живи живи и здрави, за да ги видим в затвора - и Тиквата, и Данчето и Теменужка, и Нено и всички останали калинки, дето правят възможно безкрайните кражби от Топлофикация София да не спират!

 28. 28 Профил на constatator
  constatator
  Рейтинг: 809 Неутрално

  Срокът изтича: Заради ”Газпром” Деница, Гълъб и Росен ни лишават от евтин нигерийски газ.

  След 24 часа изтича срокът на офертата за доставка на газ от Нигерия. Тя бе отправена от нигерийския принц Стенли Икпонмуонба още през юли в София. Фирмата доставчик, без намеса на какъвто й да е посредник, може да ни достави първия кораб с втечнен природен газ още през октомври.

  На среща с тогавашния шеф на “Булгаргаз” Людмил Йоцов, 58-годишният бизнесмен е заявил готовност да подпише с България дългосрочен едногодишен договор, като обезпечи страната с общо 1,250 млрд. куб. м. газ, за което Фрог нюз първи писа.  С офертата са запознати президентската институция и министерски съвет.

  Което прави много съмнително мълчанието на Деница Златева, шеф на „Булгаргаз“ (документите са при нея), енергийният министър Росен Христов (и при него има същите документи) и служебният премиер Гълъб Донев – абсолютно запознат със случая. Всички те знаят, че цената на въпросните доставки е два пъти по-ниска от тази на руския газ. В „Булгаргаз“ има експерти, които вече са се произнесли, колко изгодни са условията. Знае се също, че за доставките са осигурени слотове в Гърция. През тях в момента същата фирма доставя газ за Австрия. Възможностите са още през октомври да пристигне първият кораб. И така до края на декември. При желание от българска страна можем да получаваме евтин нигерийски газ през цялата 2023 г. Това вече са договорили Португалия, Испания и други страни..................

  https://frognews.bg/novini/srokat-izticha-zaradi-gazprom-denitsa-galab-rosen-lishavat-evtin-nigeriiski-gaz.html

 29. 29 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7608 Неутрално

  "След като вече правителството реши да отпусне 800 млн. лв. заем на "Булгаргаз", който не разполага с достатъчно оборотни средства да се разплаща, сега Златева обяви, че се очаква отпускането на още един."
  Те затова ли напират за европейските пари. Що първо не си съберат дълговете.

 30. 30 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1586 Любопитно

  Ще търсят слотове?! Въх, не думай! К'во станА с Гъзпром? Нещо май не се получават нещата?

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 31. 31 Профил на Gancho Ganev
  Gancho Ganev
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  До тука пълна Анархия.

 32. 32 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2753 Гневно

  С една дума акъл море ,глава кофа . Отказахме 6 танкера ,защото били скъпи слотовете .Сега купуваме слотове , а газът ще е още по-скъп.
  Тези чуват ли се какво говорят ? Наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Веднъж да съм на едно мнение с чалгаря

 33. 33 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално

  "След като вече правителството реши да отпусне 800 млн. лв. заем на "Булгаргаз", който не разполага с достатъчно оборотни средства да се разплаща, сега Златева обяви, че се очаква отпускането на още един."Те затова ли напират за европейските пари. Що първо не си съберат дълговете.
  —цитат от коментар 29 на Роси


  Права си Роси, но как Топлофикация София да си плати газа? Фандъкова иска газът да и е безплатен и се сърди по медиите, че щом някой иска да и спре газа, значи няма доставки на такъв в БГ... А затова били виновни единствено ПП....

  Права си Роси, много права, но как да накараме Фандъка, да започне да си плаща?

 34. 34 Профил на no_mad
  no_mad
  Рейтинг: 386 Неутрално

  И за к'во беше цялата сапунка? Да се направят на интересни, да сплашат народа и да си приберат пари в джеба с уговорката, че е за слотове.
  А, нашите русороби квичат, че ни гледат интереса и че трябва на "братушките" да клякаме.
  Аз като разправях, че ще правят представление...

  "Вагнерци се доказаха за пореден път в "Кнауф" Бахмут ... сега Артьомовск"" dark'star 13:21, 20 авг 22 Снимка на Путин с Дмитрии Уткин - нео нацист и основател на Вагнер Груп https://i.imgur.com/IX8RzET.png
 35. 35 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2340 Весело

  Тема за изява на газовите експерти на Дневник. Те имат богат опит в търговията с газ - редовно си купуват газови запалки към кутията с цигари!
  Поклон, нобелисти!

  Мараба, С-ДС доносници!
 36. 36 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  До коментар [#1] от "georgievb":

  Ами то след Боковите изпълнения в продължение на 12 години няма как 7 месеца да стигнат на Кирил Петков и компания да оправят бакиите на ОПГ ГЕРБ!
  —цитат от коментар 2 на vassilun

  Васка, спри да дрънкаш глупости! Не сме толкова късопаметни!

  Кирил Петков беше във властта от май месец миналата година! И наследи от ГЕРБ пълна хазна, с излишъци, ниска инфлация, ниска безработица, въпреки КОВИД-а, строящи се усилено инфраструктурни проекти, отлични финансови показатели, постлан килим към еврозоната.

  ЛилЯвите жълтопаветници, в съюз с червени боклуци като Радев, Рашков и Нинова, съсипаха всичко - спряха напълно строителството и поддръжката на пътища, заради което вече губим европейско финансиране, пари по еврофондовете и плана за възстановяване няма, дали ще има не е ясно, изтърваха инфлацията, взимаха заеми като ненормални, докараха хазната до 11,4 млрд дефицит, с хаотичните си действия хем влошиха енергийната криза, хем увеличиха в пъти приходите на Путин от руски енергоносители за България, за гнусната му война. И не дадоха оръжие на Украйна. С което пропуснаха златната възможност почти без пари да превъоръжим армията си с модерно западно оръжие.

  Това е равносметката. И в никое от тези "постижения" ГЕРБ няма участие.

  Малоумните ви опорки, че за всичко е виновен ГЕРБ не вършат вече работа. Всички видяха, че това са лъжи, прикриващи тоталната ви управленска импотентност и некадърност.

  А пък плашенето на гаргите с Торбалан от Банкя вече предизвиква само смях.

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 37. 37 Профил на fcv251055839
  fcv251055839
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  Пари на българския народ за слотове заради двамата харвардски некадърници.

 38. 38 Профил на no_mad
  no_mad
  Рейтинг: 386 Неутрално

  Тема за изява на газовите експерти на Дневник. Те имат богат опит в търговията с газ - редовно си купуват газови запалки към кутията с цигари!Поклон, нобелисти!
  —цитат от коментар 35 на Манчо


  Ем, то на такива зеленчуци като теб и въздух в бутилка могат да продадат, че даже и ще ги защитаваш.

  "Вагнерци се доказаха за пореден път в "Кнауф" Бахмут ... сега Артьомовск"" dark'star 13:21, 20 авг 22 Снимка на Путин с Дмитрии Уткин - нео нацист и основател на Вагнер Груп https://i.imgur.com/IX8RzET.png
 39. 39 Профил на пРезидента!
  пРезидента!
  Рейтинг: 3630 Неутрално

  Ще търсят слотове?! Въх, не думай! К'во станА с Гъзпром? Нещо май не се получават нещата?
  —цитат от коментар 30 на Хриси


  Най-вероятната причина за което е, не особено успешният саботаж на новия интерконектор с Гърция.

  Иначе с танкерите добре се справиха - 1 от 7. Слотовете били скъпи, а че газа в танкерите е на цена 50% от актуалната цена в Европа, удобно се премълча.

 40. 40 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2340 Весело

  Георги Ангелов, главен икономист на "Отворено общество". "Ако бяхме взели седемте танкера и ги бяхме продали днес, щяхме да реализираме 1 млрд. лв. печалба. Представете си това, ако го направим през зимата, когато цените ще бъдат много по-високи, тъй като ще има голям дефицит, колко щяхме да сме по-добре и с тези средства да компенсираме домакинствата за по-високите цени за отопление"
  ********************************************

  Насладете се: нобелист-икономист, който за цялата си професионална кариера един лев не е изкарал от спекулативни сделки на енергийните пазари, ръси мозък за милиарди, ръси го на база фундаменталния аргумент "ако бяхме...".
  Да напомня на местната фауна, че подобни хора имат стойност, когато го заявяват ПРЕДИ, а не СЛЕД случването на пазарните флуктоации. Когато го правиш ПРЕДИ, шапки долу, ставаш много пъти милионер за месеци и всички те гледат в устата. Когато го правиш СЛЕД - е, поредниятр пръдльо е освободил стомашните си газове.
  И те така с експертите на Дневник, голямо налягане в клаксона, иначе са на заплатка в някое прогресивно НПО ....

  Мараба, С-ДС доносници!
 41. 41 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално

  [/quote]
  Васка, спри да дрънкаш глупости! Не сме толкова късопаметни!

  Кирил Петков беше във властта от май месец миналата година! И наследи от ГЕРБ пълна хазна, с излишъци, ниска инфлация, ниска безработица, въпреки КОВИД-а, строящи се усилено инфраструктурни проекти, отлични финансови показатели, постлан килим към еврозоната.

  ЛилЯвите жълтопаветници, в съюз с червени боклуци като Радев, Рашков и Нинова, съсипаха всичко - спряха напълно строителството и поддръжката на пътища, заради което вече губим европейско финансиране, пари по еврофондовете и плана за възстановяване няма, дали ще има не е ясно, изтърваха инфлацията, взимаха заеми като ненормални, докараха хазната до 11,4 млрд дефицит, с хаотичните си действия хем влошиха енергийната криза, хем увеличиха в пъти приходите на Путин от руски енергоносители за България, за гнусната му война. И не дадоха оръжие на Украйна. С което пропуснаха златната възможност почти без пари да превъоръжим армията си с модерно западно оръжие.

  Това е равносметката. И в никое от тези "постижения" ГЕРБ няма участие.

  Малоумните ви опорки, че за всичко е виновен ГЕРБ не вършат вече работа. Всички видяха, че това са лъжи, прикриващи тоталната ви управленска импотентност и некадърност.

  А пък плашенето на гаргите с Торбалан от Банкя вече предизвиква само смях.
  [quote#36:"kahles"]
  —цитат от коментар 36 на kahles  kahles, ти пил ли си си хапчетата днес?
 42. 42 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 896 Неутрално

  Сега вече ще ни трябва Кризисен Щаб за спасяване на Кризисния Щаб в Енергетиката.


  Вдигай Гълъбарника!

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 43. 43 Профил на pontius_glarus
  pontius_glarus
  Рейтинг: 3972 Неутрално

  ...:"Сега можем само да се надяваме, че американците ще са така добри, да намерят още някой друг танкер за нас."И че ще забравят за "съюзническият" шамар, който получиха, пък макар и през тяхна частна компания, от неблагодарното БГ служебно правителство!
  —цитат от коментар 21 на ultra_61


  От неблагодарния Румен Радев!

 44. 44 Профил на Kaka Mara
  Kaka Mara
  Рейтинг: 2339 Неутрално

  До коментар [#39] от "пРезидента!": Не им стиска на Пиги и Гълъба 😜. И тоя Помпео дойде да им набие канчето в червените тикви.

 45. 45 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Права си Роси, но как Топлофикация София да си плати газа? Фандъкова иска газът да и е безплатен и се сърди по медиите, че щом някой иска да и спре газа, значи няма доставки на такъв в БГ... А затова били виновни единствено ПП....

  Права си Роси, много права, но как да накараме Фандъка, да започне да си плаща?
  —цитат от коментар 33 на qmi01642051


  Топлофикация София е принудена от законодателството да купува скъп газ на борсови цени от Булгаргаз. И да продава топлинна енергия евтино, на нормирани от КЕВР цени, много под себестойността. Е, как да не затъне в дългове? Не Фандъкова, Господ Иисус Христос да е принципал на Топлофикация София, пак не може да и помогне!

  От бая време се чудя... Абе, защо всички лилЯви сте толкоз по-големи от 90 градуса? Това необходимо условие ли е, за да ви приемат в ПП/ДБ-тролетариата?

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 46. 46 Профил на Maradona
  Maradona
  Рейтинг: 530 Весело

  Джим О'Брайън е положението! :)

 47. 47 Профил на KoyoZwoNull
  KoyoZwoNull
  Рейтинг: 169 Неутрално

  До коментар [#36] от "kahles":

  Ако отворим черепната кутия на някой гербопотек, вътре ще открием само петолъчки и кафява маса, доста миришеща и цапаща. Поне ако се съди от адекватността на гербопитеците. Другия, по-оптимистичен вариант, е да няма нищо в кратуните (ви), но аз залагам на кафяво-петолъчковата смес.

  "Когато си тъп в понеделник, тъп си и в петък" - българско патреотар-комуне
 48. 48 Профил на stefan stoyanov
  stefan stoyanov
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#41] от "qmi01642051":

  Киро и Корнела повишиха пенциите на зелените чорапки и са наши хора а Боко с джипката мдгистрали и околовръстни строи!
  Крадец власт няма да види повече!

 49. 49 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално

  Топлофикация София е принудена от законодателството да купува скъп газ на борсови цени от Булгаргаз. И да продава топлинна енергия евтино, на нормирани от КЕВР цени, много под себестойността. Е, как да не затъне в дългове? Не Фандъкова, Господ Иисус Христос да е принципал на Топлофикация София, пак не може да и помогне!

  От бая време се чудя... Абе, защо всички лилЯви сте толкоз по-големи от 90 градуса? Това необходимо условие ли е, за да ви приемат в ПП/ДБ-тролетариата?
  —цитат от коментар 45 на kahles


  Прав си, и Господ не може да помогне при тази свирепа корупция на ГЕРБ! Къде потънаха повече от 3 млрд. лв. в Топлофикация София? За 16 години? Защо досега не се преструктурира това отдавна фалирало дружество? Защо ще получат повече от 500 000 000 лв. нови дотации?

  Когато управлява ГЕРБ, освен пустиня, нищо друго не остава след тях!

  Имаме 500 000 българи на воден режим, след 12 години и три мандата на Болко Бастосов като премиер, източи няколккок язовира до дъното и само по милостта на природата се напълниха от обилни дъждове!

  Болко Бастисов разби и образованието и здравеопазването! Съдът работи в негова полза, прокуратурата също!

  Но свърши подпомагането на Столична община от държавният бюджет, както беше толкова много години! И всичко излезе наяве!

  Сега ще кажеш, че и всички проблеми в градският транспорт на София се дължат на 6-7 месеца управление на ПП!

  Жалка ГЕРБерска сган! За пари сте готови да унищожите абсолютно всичко, което можете!

  Дано ви изметем по-бързо!

 50. 50 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 431 Неутрално

  "и ще иска нов заем от държавата"

  Продължават делото на Продължаваме Промяната.

 51. 51 Профил на Бичкията
  Бичкията
  Рейтинг: 96 Неутрално

  Дано ви изметем по-бързо!
  —цитат от коментар 49 на qmi01642051


  Метенето явно ви се удава на професионалните метачи.

  Мисленето - не.

 52. 52 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално


  Дано ви изметем по-бързо!

  —цитат от коментар 49 на qmi01642051


  Метенето явно ви се удава на професионалните метачи.

  Мисленето - не.
  —цитат от коментар 51 на Бичкията


  Един по еди, излизате наяве всички герберски тролове. Да противоречиш на фактите, е патент на Болко Бастисов и компания.

 53. 53 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  До коментар [#36] от "kahles":Ако отворим черепната кутия на някой гербопотек, вътре ще открием само петолъчки и кафява маса, доста миришеща и цапаща. Поне ако се съди от адекватността на гербопитеците. Другия, по-оптимистичен вариант, е да няма нищо в кратуните (ви), но аз залагам на кафяво-петолъчковата смес.
  —цитат от коментар 47 на kyp071139189


  Това ли успя да измислиш - клетви, гнусотии и грубости? С нещо да се аргументираш, освен argumentum ad hominem? Жалко нещастно човече!

  Умни били, и красиви... А се държат като талибани... Дори в спора са подли и недостойни!

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 54. 54 Профил на vzoran
  vzoran
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Темата с газа стана голям балон

 55. 55 Профил на rexdog2004
  rexdog2004
  Рейтинг: 1466 Неутрално

  Енергийният министър, заместниците му и тая торба трябва немедлено да се арестуват. Толкова елементарно упражнение при този огромен дефицит на танкери. Щяха да си избият кредити и всичко останало. Но така гарантираха с едно движение фалита на Булгаргаз. И Радев трябва да го отнесе. Първото действие на евроатлантическата коалиция трябва да е импийчмънт на Радев

 56. 56 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Прав си, и Господ не може да помогне при тази свирепа корупция на ГЕРБ! Къде потънаха повече от 3 млрд. лв. в Топлофикация София? За 16 години? Защо досега не се преструктурира това отдавна фалирало дружество? Защо ще получат повече от 500 000 000 лв. нови дотации?
  —цитат от коментар 49 на qmi01642051

  Къде е тая свирепа корупция на ГЕРБ бе? Нали вече над година и половина я търсите, начело с пътеводната ви звезда - комунистическия копой Рашков? Какво намерихте? На кравая дупката намерихте! Само клетви, попържни, анатеми и водопад от празни приказки!

  Какви три милиарда те гонят, доказателства нещо? И то за 16 години! Че то ПП/ДБ-измамниците изпукаха 9 милиарда за девет дни по Коледа!

  Какво ли се занимавам с теб... Поредният лузър, изливащ тук отчаянието и злобата си заради житейските си провали и неблагополучия. Жълтопаветната пропаганда с щемпел КГБ му е пробутала спасителна сламка - за тези провали и за скапания му живот не е виновен самият той, нееее, виновни са Боко и ГЕРБ...

  Още едно жалко човече...

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 57. 57 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 782 Неутрално

  А разликата в цената на "опитвалката" им?

 58. 58 Профил на no matter
  no matter
  Рейтинг: 243 Весело

  До коментар [#8] от "dedoliben":

  Ама Радев и неговоте "министри" не са си представяли, че Газпром изобщо няма да ги ебева за слива! Като гледам фанаха Славиту да пусне кьор фишека за президентска република, че белким малко се разсее излагацията на пРезидента. А той и не подозира даже колко дълбоко го презират "братуките".... Явно не е разбрал - ако нещо им трябва, те ще го потърсят и ще му заповаядат какво да прави. Иначе просто мълчи и наляга парцала!

  А излагацията е за всички нас... Отказаха 6 танкера само и само да се подмажат на Газпром, а сега ще гонят дивото с НАШИТЕ пари. Некадърници!

 59. 59 Профил на potrebitelll
  potrebitelll
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Тая с шушлека е дялан камък, че и масивен, тежи си на място и всяко място е за нея.

  не мога да коментирам, без да обиждам
 60. 60 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4522 Неутрално

  До коментар [#28] от "constatator":

  България има сериозни контакти с Нигерия, ежедневно не малко техни студенти завъършват там, аз дори съм имал трима колеги, сега вече издигнали се сериозно и в политика, и в бизнес.

  http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
 61. 61 Профил на pet_fire
  pet_fire
  Рейтинг: 6029 Неутрално

  Банките са институциите за заеми

 62. 62 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално


  Прав си, и Господ не може да помогне при тази свирепа корупция на ГЕРБ! Къде потънаха повече от 3 млрд. лв. в Топлофикация София? За 16 години? Защо досега не се преструктурира това отдавна фалирало дружество? Защо ще получат повече от 500 000 000 лв. нови дотации?

  —цитат от коментар 49 на qmi01642051

  Къде е тая свирепа корупция на ГЕРБ бе? Нали вече над година и половина я търсите, начело с пътеводната ви звезда - комунистическия копой Рашков? Какво намерихте? На кравая дупката намерихте! Само клетви, попържни, анатеми и водопад от празни приказки!

  Какви три милиарда те гонят, доказателства нещо? И то за 16 години! Че то ПП/ДБ-измамниците изпукаха 9 милиарда за девет дни по Коледа!

  Какво ли се занимавам с теб... Поредният лузър, изливащ тук отчаянието и злобата си заради житейските си провали и неблагополучия. Жълтопаветната пропаганда с щемпел КГБ му е пробутала спасителна сламка - за тези провали и за скапания му живот не е виновен самият той, нееее, виновни са Боко и ГЕРБ...

  Още едно жалко човече...
  —цитат от коментар 56 на kahles


  Ти не си случаен трол. Ти си "елитен" трол. С позиции в мафията ГЕРБ. Ако случайно погледнеш решенията на КЕВР и ГФО на Топлофикация София от 2005 г. до 2021 г. включително, ще видиш ПОВЕЧЕ от 3 млрд. получени безвъзмездни средства и дотации! Погледни и последното решение на КЕВР от 01.07.2022 г., за да видиш как се дават нови 500 млн. лева за 365 дни на герберската мафия!

  Прав си и за друго - видях още едно жалко човече...

 63. 63 Профил на ppi151135247
  ppi151135247
  Рейтинг: 686 Неутрално

  За това ли назначиха тази,да иска нов заем от държавата,от нашите пари.
  Да влезе там финансов контрол и прокуратурата и да се разбере къде са парите този 1 млрд ,това са парите който дължи Топлофикация София или са други.Ако са на Топлофикация София ,да плаща Столична община, ако не да обявят фалит и да я одържавяване.
  Ако са други тия пари да обясняват Киро и Асан къде са парите.

 64. 64 Профил на ЕвроатлантизЪмЪ на Тиквата е като Мирът на Путлер
  ЕвроатлантизЪмЪ на Тиквата е като Мирът на Путлер
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  тъй, тъй, глупости за през хорицата

  отказаха танкерите, сега ще купуват първо слотове, после ще търсят нови танкери за пред хората, после ще кажат че са "мноого скъпи"

  ЦИРКОВЕ РАДЕВО-ГЕРБАВИ

  МУТРИ ВЪН

  ГЕРБавите защо толкова много искат да има избори ???!? Христо Иванов ви каза какво е логично в такъв случай - прави се план по приоритети, ама смислени неща - бюджет, съдебна реформа, нов ВСС, планът за възстановяване - мнозинството за това избира председател и почват нещата да се правят с ЯСНА времева рамка----------- Какво по-ясно от това бе ГЕРБави - ето ТОВА е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА позиция и действия - НЕ ГО РАЗБИРАТЕ НАЛИ - не, не го разбирате естествено щото за вас "евроатлантическо" означава кражби на фондове и схемички с Путлер ---------------- и друго - ТИКВО - ЗАЩО БЕНЗИНЪТ НЕ Е ВЕЧЕ ЛЕВЧЕ ?!? .............................Защо ГЕРБ спряха премахването на МОЧА бе "евроатлантик"?!?
 65. 65 Профил на ЕвроатлантизЪмЪ на Тиквата е като Мирът на Путлер
  ЕвроатлантизЪмЪ на Тиквата е като Мирът на Путлер
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  довечера е редовният протест пред Президеството да им покажем мнението на тема руССка ГАЗ

  ГЕРБавите защо толкова много искат да има избори ???!? Христо Иванов ви каза какво е логично в такъв случай - прави се план по приоритети, ама смислени неща - бюджет, съдебна реформа, нов ВСС, планът за възстановяване - мнозинството за това избира председател и почват нещата да се правят с ЯСНА времева рамка----------- Какво по-ясно от това бе ГЕРБави - ето ТОВА е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА позиция и действия - НЕ ГО РАЗБИРАТЕ НАЛИ - не, не го разбирате естествено щото за вас "евроатлантическо" означава кражби на фондове и схемички с Путлер ---------------- и друго - ТИКВО - ЗАЩО БЕНЗИНЪТ НЕ Е ВЕЧЕ ЛЕВЧЕ ?!? .............................Защо ГЕРБ спряха премахването на МОЧА бе "евроатлантик"?!?
 66. 66 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Ти не си случаен трол. Ти си "елитен" трол. С позиции в мафията ГЕРБ. Ако случайно погледнеш решенията на КЕВР и ГФО на Топлофикация София от 2005 г. до 2021 г. включително, ще видиш ПОВЕЧЕ от 3 млрд. получени безвъзмездни средства и дотации! Погледни и последното решение на КЕВР от 01.07.2022 г., за да видиш как се дават нови 500 млн. лева за 365 дни на герберската мафия!
  —цитат от коментар 62 на qmi01642051

  И къде пише, че едно публично дружество с вменени социални функции - осигуряване на отопление на подпазарни цени, не трябва да получава дотации? Напротив, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е, щом държавата го принуждава да работи на непазарни механизми.

  Топлофикация София е дотирана от държавата далеч преди изобщо да има ГЕРБ и гербоджии...

  И ако ще обвиняваме ГЕРБ, че не са променили законодателството и не са освободили цените на парното, а са продължили вече над 30-годишното държавно дотиране на Топлофикация-София (това е единственият смилен аргумент, впрочем), то нека да започнем от Иван Костов... Той, великият десен политик, защо не пусна пазара да регулира цените на парното, а продължи с дотациите?

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 67. 67 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  ...руССка ГАЗ
  —цитат от коментар 65 на РАДЕВ ПРЕГЪРНА БОРИСОВ ЗА ДА ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА


  Колко пъти да обяснявам на малоумнокресливците, че в българския език природниЯТ газ е от мъжки род? От женски род е газта за осветление, онази за газените лампи!

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 68. 68 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5614 Гневно

  "Здравей Дени пише леля Бонка бившата чистачка на счетоводството на 3-ти етаж.Дати кажа че там има идни листове с кафяво ама пишеше фУктУри сигурно е важно.""Сред проблемите с оборотните средства изреди и заварени фактури, за които научила от мейли на напуснали служители, защото не били заведени своевременно в счетоводството."😅🤣🤣😂😂😂 БугаРгъз в целшят си блясък
  —цитат от коментар 19 на MititU


  Шефчето на МЕТ такива ги свърши. Наместиха го там за благодарност, че е изкупил целия капацитет до края на годината.

 69. 69 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5614 Гневно

  До коментар [#25] от "ck":

  Слотовете са за 2024 г. Така се прави, а не кат' Киро, който спретна далаверата с МЕТ. Затуй сега няма слотове. А за догодина ще има.

 70. 70 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  довечера е редовният протест пред Президеството да им покажем мнението на тема руССка ГАЗ
  —цитат от коментар 65 на РАДЕВ ПРЕГЪРНА БОРИСОВ ЗА ДА ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА


  Ако ще е такъв като вчерашния, не се хаби, няма смисъл.

  Работата е там, че малоумносливците опорочихте самата идея за граждански протест с въргалянето си по жълтите павета, с опикаването и осирането на софийския център и около Орлов мост. И то за какво? За да защитите Черепа, руските шпиони в пРеZидентството и парите на Прокопиев и Бобокови от прокуратурата и КПКОНПИ!

  Сега наистина има за какво да се протестира - да се скъса веднъж завинаги с "Газпром", тъй като е инструмент на руската вражеска политика и войната на фашистка Русия срещу европейската цивилизация! Но вие, малоумнокресливци лилЯви, се оказахте в положението на лъжливото овчарче! Вие опорочихте и дискредитирахте гражданския протест като такъв, хората се погнусиха от вас и вашите безобразия и няма да ви подкрепят. Главно от санитарно-хигиенни съображения...

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 71. 71 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Работата е там, че малоумносливците...
  —цитат от коментар 70 на kahles

  Да се чете "малоумнокресливците".

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 72. 72 Профил на Johnnie Glupavia
  Johnnie Glupavia
  Рейтинг: 263 Неутрално

  Много грозна бабичка, сигурно е адски тъпа…

  Слава на Украйна! Слава на героите!
 73. 73 Профил на HUMANOID
  HUMANOID
  Рейтинг: 1372 Неутрално

  отказахме танкерите, защото слотовете уж били скъпи, а сега евтини слотове ли ще купим (съмнявам се), но със сигурност ще купим много по-скъпо танкерите (евтини на брашното, скъпи на триците, е казал народът).

  ""Човек може да стане домашен любимец за машините""
 74. 74 Профил на kahles
  kahles
  Рейтинг: 1672 Неутрално

  Много грозна бабичка, сигурно е адски тъпа…
  —цитат от коментар 72 на Johnnie Glupavia


  Грозновата е. Но не е тъпа, в никакъв случай! Подценяването на противника никога не води до нещо добро. Справка - "непобедимая и легендарная" на Путин, дето се осра в Украйна и макар и след време, ще и се наложи да се изниже позорно оттам, както от Афганистан.

  Freedom is a fragile thing and it's never more than one generation away from extinction.
 75. 75 Профил на qmi01642051
  qmi01642051
  Рейтинг: 963 Неутрално


  И къде пише, че едно публично дружество с вменени социални функции - осигуряване на отопление на подпазарни цени, не трябва да получава дотации? Напротив, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е, щом държавата го принуждава да работи на непазарни механизми.

  Топлофикация София е дотирана от държавата далеч преди изобщо да има ГЕРБ и гербоджии...

  И ако ще обвиняваме ГЕРБ, че не са променили законодателството и не са освободили цените на парното, а са продължили вече над 30-годишното държавно дотиране на Топлофикация-София (това е единственият смилен аргумент, впрочем), то нека да започнем от Иван Костов... Той, великият десен политик, защо не пусна пазара да регулира цените на парното, а продължи с дотациите?

  —цитат от коментар 66 на kahles

  Кой те излъга, че топлофикациите изпълняват социални функции? Това са твърдения само на директорите на топлофикации, Кремен Георгиев и Столична община. Такъв текст в закона няма!

  Обратното - топлофикациите изпълняват анти социални функции, като изсмукват от джоба на всеки българин милиарди! Най-вече Топлофикация София.

  Не е лошо да погледнеш чл. 69 от закона за енергетиката. Нещо му противоречиш!

  ГЕРБ промениха законодателството. Но не го спазват. Ако всички топлофикации работеха само в рамките на закона, щяха да са фалирали преди 10 години! Проблемът изобщо не е в закона, а в неговото неспазване! А ГЕРБ, които управляват една общинска топлофикация, са затънали в кражби и далавери! И поради тази причина, Топлофикация София има задължения към 1,6 млрд. лв. към настоящия момент и потънали в нея от различни програми, фондове и дотации чрез електро енергията над 3 млрд. лв.

  Няма Омбудсман, който да не е говорил за робството на топлофикациите и тежките зависимости в тях. Поне това можеш да провериш лесно.

  Какво излиза - ГЕРБ са натрупали над 1,3 млрд. лв. нови задължения на Топлофикация София за 16 години управление, усвоили са над 3 млрд. лв. и сега търсят да обвинят някого за това!

  Ясно е като бял ден, че имаш тесни връзки със Столична община. Много ясно си личи по постовете ти. Затова и пишеш оди за ГЕРБ и Топлофикация София.

  Колко топлофикации фалираха досега? Някой да си е прерязал вените? Да има масови самоубийства? Не, няма! И след фалита на Топлофикация София, няма да има. Но ще спре загубата на милиарди левове.

  Ще си сложат хората климатици и ще се родят - евтино, екологично и топло!

  Само с тези над 500 000 000 лв. които ще се загубят през настоящият регулаторен период, могат да се поставят безплатни климатици на всеки един абонат на Топлофикация София, а не да се изхвърлят в кофата, както неизбежно ще стане...

  Фалитът на златната кокошка на ГЕРБ и освобождаването на хората от робството на топлофикация София, ще е един от най-хубавите дни от 2005 г. насам!

 76. 76 Профил на HUMANOID
  HUMANOID
  Рейтинг: 1372 Неутрално

  БУЛГАРГАЗ е държавна фирма (най-добре е да бъде ликвидирана) или трябва да купува/продава само на държавни/общински фирми и битовите абонати..., а частните фирми да си намерят суровината (природната газ) сами, защото не е задължение на държавата да осигурява суровини на частните фирми...

  ""Човек може да стане домашен любимец за машините""
 77. 77 Профил на bobinews
  bobinews
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#1] от "georgievb":Ами то след Боковите изпълнения в продължение на 12 години няма как 7 месеца да стигнат на Кирил Петков и компания да оправят бакиите на ОПГ ГЕРБ!
  —цитат от коментар 2 на vassilun


  Повтаряш наизуст глупостите, които тъпото и ококореното повтарят вече повече от година.. Какви "бакии" имаха да оправят? Кое точно не ти беше наред след 12 години управление на бат Бойко?? Просто от некадърност и лакомия да откраднат колкото се може повече, пишман специалистите с купени хартийки от Харвард успяха да закопаят държават за 6 месеца..
  Опичайте си акъла за кого гласувате!

 78. 78 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 3121 Неутрално

  Точно така се прави! На зла круша зъл прът!

 79. 79 Профил на ocean
  ocean
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Отказаха танкерите русофилите, пък сега слотове ще запазват...

 80. 80 Профил на aussie
  aussie
  Рейтинг: 488 Весело

  Дебела парашутистка. Изглеждаше много смешно тази сутрин по тв-то.

 81. 81 Профил на crq18506084
  crq18506084
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Бас ловя, че слотовете ще се купят от МЕТ, хорато на кирето и кокорчо. И ще се купят "изгодно", разбира се за МЕТ.
  Но това беше и първоначалната схема на ПП, Булгаргаз да не резервира сам, а да купи от МЕТ.

 82. 82 Профил на iiu09354227
  iiu09354227
  Рейтинг: 549 Неутрално

  Недейте така само с отрицателни емоции! Има и нещо положително - построихме на братята унгарци и сърби с наши пари газопровод. Благородна постъпка! Е, не може едновременно и руски паток и конектор с Гърция - първо бързо се построи по-важния пАток за 1 година, а по-незначителния все ще стане 10-15 години.

 83. 83 Профил на ACER
  ACER
  Рейтинг: 573 Неутрално

  Когато преди време писах, че слотовете не са скъпи спрямо доставката, започнаха да валят минуси.

  Сега ще има сол, тояги и най-накрая ще си платим.

 84. 84 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#69] от "Галя Станчева":
  Чети внимателно:
  "Булгаргаз" ще се яви, за да купи слотове за доставка на втечнен газ през 2023 г. След....."
  Не е за 2024 г., а за следващата 2023.

 85. 85 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  До коментар [#82] от "iiu09354227":
  Гарантирано от ГЕРБ! Комунета!

 86. 86 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 753 Весело

  тия са толкова тъпи парчета че нямам думи...Газпромът отказа газта ная цяла европа,естествено заради късия,а нашите ибрикчии защо бяха решили че на тях няма да им откаце не знам...солта ,тоягите и парата,благодарение на фатмак мунчо...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 87. 87 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 1755 Неутрално

  Булгаргаз, под шапката на едно отвратително пропутинско временно правителство, нищо не трябва да купува! Нищо не трябва да ангажира! Никой не трябва да уволнява!

  Сегашната временна пропутинска власт има само една единствена задача - организация на изборите!
  Не трябва да позволяваме на руснаците да тормозят народа ни с мръсни пропутински лозунги и задачи като например - "газ от убийците нашественици в Украйна е задължителен" "Не ни интересува, че нашите пари ще отидат за руско оръжие, разрушаващо живот и жилища на невинни хора в Украйна !

  Слава Україні!
  Героям слава!

 88. 88 Профил на tomyd
  tomyd
  Рейтинг: 786 Разстроено

  С една дума акъл море ,глава кофа . Отказахме 6 танкера ,защото били скъпи слотовете .Сега купуваме слотове , а газът ще е още по-скъп. Тези чуват ли се какво говорят ? Наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Веднъж да съм на едно мнение с чалгаря
  —цитат от коментар 32 на hodounski


  Когато управлява резидентЪТ на решетников/газпром, нещата се случват по обратният на нормалния начин!

 89. 89 Профил на truthhurts
  truthhurts
  Рейтинг: 338 Неутрално

  Булгаргаз да си търси парите от онези двамата специалисти, откъде-накъде държавата ще плаща с наши пари простотиите на Петков и Василев???? Затова ли предвиждат вдигане на данъците???

 90. 90 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2034 Любопитно

  "Удвояването му ще даде възможност да бъдат разтоварени 10 танкера с втечнен газ, обясни Златева."

  10 танкера ще се разтоварват за една година или за един месец? Защото, независимо колко е капацитетът на терминала, на пристанището влиза само един танкер. Ако танкерът превозва повече от 175 хил. м3 втечнен газ, може и да почака около седмица докато първият напълнен резервоар с втечнен газ се "разгазифицира", та се прехвърлят останалите 5-50 хил. м3 втечнен газ.

 91. 91 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2034 Весело

  До коментар [#4] от "evtimvz":

  "И като купи слотове, а танкери вече няма, какво ще прави. Май трябваше по-рано да се сети. "

  Танкери има! И втечнен газ има! Единствено няма кой да плати безбожната цена на втечнения газ.
  За да се включи във времето на слота танкерът може да не бъде натоварен за целия си капацитет, но курсът се плаща като за пълен капацитет. Ако пък танкерът е натоварен с пълния си капацитет, може да се наложи да чака на рейд до времето на слота. Най-гадното е, когато капацитетът на танкера надхвърля капацитета на терминала - купуват се два слота и се плаща свръх пристанищни такси.
  И да, ако съм собственик на завод за торове, просто го затварям, ако тон газ (1400 м3 - 4600 евро) струва повече от тон амониева селитра (2,040.00лв).

 92. 92 Профил на gbn48395586
  gbn48395586
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Видяхме едно голямо предателство с отказа на танкерите. Време е за ИМПИЙЧМЪНТ!
  Но герберските тролове сега ще поставят минуси. Те вече си се обичат с Радев и нямат нищо против активната му дейност в полза на Газпром и Русия.

 93. 93 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2267 Неутрално

  До коментар [#6] от "Холдън Колфийлд":

  Охле Боже... На Кирчо "договореното" пиши го бегало. Той за среща от 10 секунди цял ден се обяснява хеле па "договореното" му

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK