Нов шанс за зрители над трийсет

Зрителите над 30 години вече имат шанс да намерят своята половинка в телевизионния ефир. Екипът на предаването "Обичай ме нежно" ще посвети своето издание на 27 март на аудиторията, за която тийнейджърските години са вече спомен.

Рубриката се излъчва всеки вторник на живо едновременно по кабелните телевизии "Канал 3" и СКАТ ТВ.

Досега рубриката беше за младежи на възраст между 16 и 30 години. Домакин е Ивайло Малинов, известен радиоглас от националното радио. Той е бил водещ и на "12 + 3".


"Обичай ме нежно" се излъчва от една година. Водещата е Ирина Тенчева - студентка във Факултета по журналистика, специалност "Връзки с обществеността".

Всеки от участниците има възможност да проведе триминутен разговор в ефир със зрител, избрал да се свърже с него. Няма лимит за броя на обажданията. Ако се харесат по телефонния кабел, двойките се срещат за пръв път пред камерите на "Обичай ме нежно". Там те се подлагат на забавни тестове за съвместимост. Предаването спонсорира по една романтична вечер за всяка двойка.

Според последните пийпълметрични изследвания на социологическа агенция BBSS Gallup за телевизиите "Канал 3" и СКАТ "Обичай ме нежно" се гледа от 32 хиляди зрители в София и 175 хиляди от цялата страна.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK