Асоциацията на месопреработвателите е най-успешният български браншови съюз за 2002-2003

Асоциацията на месопреработвателите в България бе обявена за най-успешен български браншови съюз за 2002-2003 година на церемония в хотел "Шератън". Конкурсът е организиран от германското Дружество за техническо сътрудничество в София, Българската търговско промишлена палата и Съюза на работодателите. 14 български неправителствени бизнесорганизации се състезаваха за приза.

На второ място е браншовата Камара на дървопреработвателите, а на трето- Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите. Участниците са оценявани по готовността за съдействие на членовете на организацията при въвеждане на по-високи стандарти за производство, хигиена, по извършването на контрол от страна на съюза върху организациите.

Германското дружество за техническо сътрудничество работи в България от 1999 година. Една от основните му програми е насърчаване на икономиката и заетостта. До момента германската страна е предоставила 10,6 милиона евро за проекти по програмата, за 2003-2004 година средствата са 3 милиона евро.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK