Еднодневен отговор при искане за кредит предлагат от ТБ"Хеброс"

Търговска банка "Хеброс" започва да предлага нов нецелеви потребителски кредит "Хеброс Приятел" в размер между 1000 лв. и 7000 лв. От институцията се ангажират да уведомяват в рамките на един работен ден кредитоискателите си дали ще получат желаното финансиране. До този момент отговорът при повечето банки бе минимум два-три дни. Потребителският заем е обезпечен с поръчителство на едно физическо лице, като кредитът се погасява чрез равни месечни вноски в срок от 6 до 60 месеца, в зависимост от сумата. Може да се кандидатства и със семеен доход.

Лихвеният процент варира от 12.95% до 15.95% в зависимост от срочността на отпуснатите средства. От кредитополучателите се иска да са на възраст над 25 години със средно или по-високо образование и да получават доходи по трудов или мениджърски договор. Кредитирането се извършва в клон на банката в града, в който е местоработата на клиента.

"Новият продукт е насочен към млади хора и хора на средна възраст със средни и високи за страната доходи, които се стремят да преодолеят рутината в търсенето на алтернативно финансиране на своите планове и желания или просто са решили да си позволят покупки и удоволствия, за които досега само са мечтали, коментира г-н Гаутам Вир, главен изпълнителен директор на банка "Хеброс".

Още в няколко банки се получава бърз отговор при запитване за заем. В Пощенска банка обещават в рамките на 20 минути да дадат отговор на искане за кредит. Максималната сума по него е 5 хил. лв. с поръчителство от поне един човек. От ОББ наскоро предложиха кредит по телефона в размер до 4 хил.лв., като първоначален отговор кредитоискателят получава в рамките на 15 минути.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK