НОИ избира строителна компания за ремонт на сградата си във Варна

Националният осигурителен институт (НОИ) откри процедура за преустройство на сграда, част от административния комплекс на районно управление "Социално осигуряване" във Варна. Сградата е паметник на културата. Срокът за изпълнение е една година от сключването на договора с избрания изпълнител. Крайна дата за подаване на оферти от кандидатите е 21 април, а гаранцията за участие е 8 хил. лв.

Гаранцията за участие, която победителят в конкурса ще трябва да внесе, е 8% от сумата на договора.

През май 2001 г. Националният осигурителен институт е сключил договор с КООП "Строител - ДД" - Стара Загора, за реконструкция на административната сграда на районно управление "Социално осигуряване" - Хасково, сочат данните от Регистъра на обществените поръчки. Общата стойност на договора е била 230 хил. лв. с включен ДДС.


В края на 2002 г. НОИ е избрал "Монолитстрой - Чорбаджийски, Байкушев" ООД

за реконструкция на съществуваща сграда в административна сграда на "Социално осигуряване" - Благоевград. Сумата на договора е възлязла на 623 224.32 лв. с ДДС.

През 2001 г. "Никром - Мебел" - АД е доставила обзавеждане за НОИ - София, на стойност 158 970 лв. с ДДС. Същата компания е спечелила поръчка и на управлението в Благоевград за покупка, доставка и монтаж на обзавеждане. Цената на договора е била 80 160 лв. с ДДС. В края на 1999 г. местната компания "Идол-МК" ООД е изпълнила основен ремонт на сградата на районно управление "Социално осигуряване" - Пловдив, за сумата от 83 219 лв. с ДДС. "Контракс" ООД е доставило през 2001 г. обзавеждане за управлението в Бургас на стойност от близо 210 хил. лв. с ДДС.

------------

"Ален мак" обяви търг с явно наддаване за продажбата на Институт за парфюмерия и козметика (ИнПаКо), включващ инженерен корпус, експериментално хале и кухня със столова и басейн. Общата площ на имота е 5457 кв.м, а началната тръжна цена е в размер на 1.950 млн. лв. без ДДС (2.340 млн. лв. с ДДС). Гаранцията за участие в търга ще бъде 10% от началната продажна цена на обекта, или 234 хил. лв. Търгът ще се проведе на 14 април в сградата на софийската централа на козметичното дружество. Огледът на имота може да се извърши до 9 април в Пловдив.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK