Около 60 фирми ще участват във форум "Кариери 2004"

"Около 60 фирми ще вземат участие на третото издание на "Форум кариери" - "Кариери 2004 - Добра кариера. Добър живот", организирано от програма "Българска мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и JobTiger, в столицата", заяви на пресконференция в сряда Светлозар Петров, управител на JobTiger.

За първи път форумът, чийто генерален спонсор е "Нестле София", ще е последователно в три града - София /19 - 20 април/, Пловдив - 26 април и Варна - 3 май, обясни Петров. Целта е да бъдат обединени усилията за откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

В дните преди "Кариери 2004 - Добра кариера. Добър живот" са планирани срещи със студенти , които да ги подготвят за участие във форума - как се пише автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю. Поканени са студентите от всички висши учебни заведения от гр. София и страната.

Условията за участие във форума може да бъдат намерени в сайта на JobTiger - www.JobTiger.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK