Кратки икономически новини

Възобновява се търговията с акции на "Благоевград БТ" и "Слънце Стара Загора БТ"

Търговията с акции на "Благоевград БТ" и "Слънце Стара Загора БТ" ще бъде възобновена днес, съобщи БФБ - София. Ще бъде удължено временното спиране на търговията с акции на "София БТ" и "Пловдив БТ" , както и с акции на мажоритарния им собственик - "Булгартабак холдинг", тъй като параметрите по подадената за двете дружества оферта на "Бритиш-Американ тобако" още не са оповестени. За пула "Благоевград БТ - Слънце Стара Загора БТ" не бе получена оферта.

-------------------------


И вторият търг за почивната база "Терем-Смокините" пропадна

За втори път военният завод "Терем" прави опит да продаде почивната си база в Созопол. И на обявената за вторник дата за явен търг обаче не се явиха кандидати. Обект на продажбата беше пакет от 97% от капитала на "Терем-Смокините" ЕООД при начална цена от 12.1 млн. лв. Хотелът разполага с 400 легла, разпределени в стаи с по 2, 3 и 4 легла. Във всяка стая има хладилен минибар, телевизор, телефон, тераса с шезлонги.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK