До края на деня се приемат оферти за дружествата на "Терем"

Срокът за представяне на документи за допускане до конкурса за купуване на дялове от осем дружества от структурата на "Терем" изтича в понеделник в 14 часа, припомниха от Агенцията за приватизация. АП продава по 75% от осемте дружества - "ТЕРЕМ - Летец"(София), "ТЕРЕМ - Георги Бенковски"(Пловдив), "ТЕРЕМ - КРЗ Флотски арсенал(Варна), "ТЕРЕМ - Цар Самуил"(Костенец), "ТЕРЕМ - Ген. Владимир Заимов" (Божурище), "ТЕРЕМ - ИВАЙЛО" (Велико Търново), "ТЕРЕМ - Хан Крум" (Търговище) и "ТЕРЕМ - ОВЕЧ" (Провадия).

На 5 януари в 17.30 ч. изтича срокът за купуване на информационен меморандум за участие в конкурса, същият ден е краен срок за издаване на Сертификат за регистрация. Подаването на предварителни оферти е с краен срок 11 януари 2005 г., 14.00 ч.

Девет фирми са купили документация за участие в предварителния етап на конкурса за продажбата на дялове на 8-те дружества на "Терем" ЕАД - BAE SISTEMS AVIONICS LIMITED(Великобритания), FR. LURSSEN WERFT (Германия), Люрсен България енд партнерс ЕООД,; Financantieri S.p.A., Италия, "Милениум Индъстри" АД, София; "Електрон прогрес" АД, София, "Стратегически отбранителни системи" АД, София, FINMECCANICA Societa per Azioni, Италия, и "Морска техническа групировка Варна" АД.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK