Синдикът предлага имот на "Пивохмелстрой" - Ракитово

Синдикът на “Пивохмелстрой” ООД - Ракитово, насрочи дата за продажбата на активи на дружеството.

Продажбата ще се проведе по реда на Търговския закон на 20 май от 12.00 часа в канцеларията на синдика в София, на ул. “Веслец” 32. Документите за търга също са в офиса на синдика и на разположение на заинтересуваните.

Предложенията се подават в деня на продажбата от 10.00 до 12.00 часа. За продажба се предлагат вещи и имуществени права на длъжника като цяло. В активите се включва терен в с. Костаново извън регулация с площ 17 709 кв.м., оценен за 28 900 лв. Върху недвижимия имот е наложена възбрана от март 2004 г. на службата по вписванията във Велинград и обща възбрана и запор върху имуществото на дружеството със съдебно решение по търговско дело от 2003 г. по описа на окръжния съд в Пазарджик.

По даннни на информационната система "Апис" Пазарджишкият окръжен съд е открил произодство по несъстоятелност на компанията през април 2004 г. Осребряването на имуществото, включено в масата на несъстоятелността, и разпределянето на събраните вземания между кредиторите е започнало от януари тази година. Съгласно регистрацията по БУЛСТАТ от 1999 г. на "Пивохмелстрой" ООД основният дял от 70% от него се държи от "Пивохмелстрой - 2000" ООД, а останалите акции са били собственост на Министерството на търговията и туризма, чийто приемник е Министерството на икономиката. Управител на "Пивохмелстрой - 2000" е Ангел Пелев, който е шеф и на "Пивохмелстрой", сочат регистрите. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK