"Карлсберг България" продава на търг бутилираща фабрика в Търговище

"Карлсберг България" организира търг с тайно наддаване за "Клон - фабрика за бутилиране на пиво", която се намира в промишлената зона на Търговище, се казва в съобщение на компанията. Фабриката е собственост на “Карлсберг България” АД.

Началната тръжна цена на недвижимия имот заедно с построените в него сгради и съоръжения е 1.4 милиона лева без ДДС. Депозитът за участие в търга е 15 000 лева, а крайният срок, до който той трябва да бъде внесен - 16 юни.

Обектът има обща площ от 12198 кв.м и включва производствен корпус с обща площ от 3314 кв.м, административна сграда на три етажа с обща площ от 854 кв.м, парова станция с площ от 226 кв.м, гараж - авторемонтна работилница с площ от 221 кв.м, портиерна с площ от 77 кв.м, склад за амбалаж с площ от 576 кв.м, портиерна с магазин на площ от 73 кв.м, трафопост с площ от 12 кв.м, гараж с площ от 38 кв.м, депозитно отделение с площ от 48 кв.м, компресорно с пречиствателна станция с площ от 117 кв.м, къща за кучета с площ от 8 кв.м, кондензно помещение към АР с площ от 8 кв.м и помпена станция към ПЦ с площ от 14 кв.м.


Кандидатите могат за получат тръжната документация от компанията до 16 юни.

Купувачът е длъжен да плати предложената цена до 15 работни дни след приключване на търга. В случай че на търга се яви само един кандидат, търгът ще се отложи с един час и ако след този срок не се яви друг кандидат, явилият се кандидат ще бъде обявен за спечелил търга по предложената от него цена, която не може да бъде по-ниска от първоначалната и минимална тръжна цена. Депозитите на участниците, които са декласирани, и на неспечелилите участници се освобождават в срок до три работни дни след приключване на търга.

Търгът ще се проведе на 17 юни в 14.00 часа на адреса на управление на “Карлсберг България” АД от специално назначена от компанията тричленна комисия. В деня и часа на търга участниците трябва да представят своите предложения в запечатан непрозрачен плик, върху който е посочено наименованиието на обекта на търга и на участника заедно с името на представляващото го лице.

"Карлсберг България" притежава пивоварни в Шумен и Благоевград, където произвежда марките "Шуменско" и "Пиринско".

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK