Пощенска банка пусна летен бърз кредит

Пощенска банка пусна бърз потребителски кредит при промоционални условия - плащане на първата погасителна вноска след три месеца. Това съобщиха от финансовата институция. За периода на отложеното плащане не се начислява допълнителна лихва. Промоцията ще продължи до 31 август, информират още от там.

Летният бърз кредит е до 10 хиляди лева, а процедурата по отпускането на заема е изключително улеснена - клиентите получават финално одобрение в рамките на един работен ден срещу представяне на копие от личната карта и сметка за комунална услуга (ток, телефон, вода или др.). Кредитите се предлагат със или без поръчител, по желание на клиента и се погасяват на равни месечни вноски до 60 месеца след изтичане на гратисния период.

Специален бонус за кредитополучателите е безплатното издаване на кредитна карта EuroLine и международна дебитна карта от Пощенска банка. За “Летен Бърз Кредит” клиентите могат да кандидатстват във всички офиси на Пощенска Банка, EuroLine Open 24 и BRS.


Пощенска банка е част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, която притежава 96.74% от активите й. Банката разполага с широка клонова мрежа от над 125 локации в страната и предлага пълен набор от продукти и услуги на физически лица и фирми.

В четвъртък банката откри нов клон в София, като това е петият офис, който Пощенска отваря в столицата през последната половин година. За клиентите на новия клон ще се предлагат специални отстъпки като предлагане на “Летен бърз кредит” без такса за разглеждане на документите, жилищният кредит е с 50% намаление на таксата за управление и без такса за разглеждане на документите, а клиентите, кандидатстващи за кредитна карта American Express, ще получат шестмесечно безплатно членство. През 2004 г. Пощенска банка отвори над 20 нови и обновени клонове в по-големите градове. 

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK