Батак търси доставчик на сметосъбирачна техника

Община Батак обяви обществена поръчка за доставката на сметосъбирачни машини и съдове за смет. Изискването е машините да са рециклирани, нов внос, да са комбинирани и от една марка, заяви Мария Коралиева от общинската администрация в Батак. Общината търси да закупи две сметосъбирачни машини до 22 куб.м, две - до 12 куб.м и 350 рециклирани съда за твърди битови отпадъци, тип "Бобър" с обем 1.1 куб. м.

Сметопочистваща фирма в Батак е ЕТ "Страшимир Божанов", която е спечелила преди година обществена поръчка за извършването на тази дейност. За осигуряването на сметосъбиращата техника общината е кандидатствала пред Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДОС) към Министерството на околната среда и водите.

Затова и финансирането на закупуването на техниката е планирано от банков кредит във връзка с проекта по ПУДОС, поясни Мария Коралиева. Според условията в процедурата разплащането с доставчика ще се извърши след изпълнение на поръчката и предоставяне на община Батак на финансовите средства по проекта.

Срокът за подаване на офертите е до 24 юни. В конкурсната документация се изисква кандидатите да предоставят фотографски снимки или описание на техниката, както и да представят списък на основните договори, сключени с тях за доставка на такава техника през последните три години. Сред критериите за оценка на първо място е цената. След това се нареждат гаранцията и възможността за разсрочено плащане. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 27 юни.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK