"Слънце Стара Загора БТ" продава почивна станция за 2 млн. лв.

Тютюневото дружество "Слънце Стара Загора БТ" АД обяви конкурс за продажбата на почивна станция "Слънце". Базата е построена североизточно над Старозагорските минерални бани, които са на около 16 км от Града на липите. Курортът функционира целогодишно. Началната конкурсна цена за обекта е 1.99 млн. лв. без ДДС.

Желаещите да участват в конкурса могат да закупят документация до 15 юли срещу такса от 50 лв. Офертите трябва да отговарят на изискванията на конкурсните документи и се подават в административната сграда на "Слънце Стара Загора-БТ" до 16.00 ч. на 20 юли.

Станцията се състои от два свързани блока - ниско тяло, включващо сутерен и партер, и високо тяло от сутерен, партер и четири етажа. Отделните части са конструктивно и функционално свързани помежду им. Общата застроена площ на почивната станция е 1233.58 кв.м, а общата разгъната застроена площ - 4050.80 кв.м. Базата е построена през осемдесетте години, като през 2000 г. е извършен основен ремoнт и сега обектът е модернизиран.


Станцията разполага със собствена заседателна зала, база за профилактика и сауна. Станцията има кафе-аперитив с 30 места, ресторант и механа с 30 места в приземния етаж, както и двор и паркинг за коли.

Хотелската част включва 20 стаи с по две легла, 10 стаи с по три легла и 6 просторни апартамента. Хотелските стаи имат самостоятелен санитарен възел и баня с постоянна топла вода.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK