“Стемо” откри център за маркови компютри в Габрово

Нов търговски център за маркова компютърна техника отвори в Габрово системният интегратор “Стемо”. Магазинът е част от програмата на компанията за развитие на мрежата й от обекти за търговия на дребно с крайни клиенти. Това е четвъртият магазин на “Стемо” за последните две години. Компанията е изградила търговски офиси с модерен дизайн, в които предлага маркова техника на световни производители, в София, Пловдив и Плевен.

Новият център е разположен на площ от 180 кв.м и в него се предлагат над 6000 артикула компютърна, периферна, копирна и офис техника, комуникационно оборудване, устройства за съхранение на данни, цифрови фотоапарати, мултимедийни проектори и др. Към него е създаден и професионален сервиз. Обновен е и целият офис на филиала в Габрово, съобщиха още от ИТ компанията. Предстои отварянето на нови обекти във Варна и Русе.

През тази година “Стемо” спечели шест от общо девет лота в големия търг за доставка на компютри и периферия за училищата на досегашната ИТ агенция. Съгласно договора компанията достави 16 хил. PC-та от заявените 20 хил. за четири региона на страната на обща стойност 11.151 млн. лв. Компанията успя да грабне най-големия дял и от търга за модернизация на съдебната система през 2004 г. В него тя спечели три лота на стойност 2.7 млн. евро и се ангажира с доставката на системи за управление на бази данни и 32-битови сървъри.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK