Сключени договори

<Консорциум подготвя проект за закриване на сондажите в Чирен/B>

"Булгаргаз" ЕАД подписа договор за разработването на работен проект за ликвидация на сондажите, намиращи се на територията на подземното газово хранилище Чирен (ПГХ), с непосредствена последваща негова реализация в рамките на тази процедура. Проектът е възложен на консорциум от "Българска сондажна компания " ЕООД и "Петрогаз Антика" ООД - София.

Крайната цел е след извършването на всички работи по ликвидацията да се гарантира сигурна изолация на продуктивния газоносен хоризонт и отсъствие на миграция на природен газ към горележащи колекторни скали. Подземното газово хранилище Чирен (ПГХ) се намира в Северозападна България, на около 20 км от Враца. Общата стойност на поръчката е 565 хил. лв. без ДДС.


"Хидрострой" ще почиства канали и дерета във Варна

Община Варна избра местната компания "Хидрострой" АД за изпълнител на надзор, контрол и почистване на участъци от отводнителните (охранителни) канали и дерета на територията на град Варна. Договорът е подписан на 10 септември. Обща стойност 29 166 лв. без ДДС.

"Водно строителство - Хасково" ще гради дига на река в общината

Община Хасково избра местната фирма "Водно строителство - Хасково" за изграждане на дига на река "Олу дере" в село Динево. Строителният обект представлява изграждане на земно-насипна дига с дължина 850 метра, средна височина 3 метра, откос 1:1.5 и било с ширина 3 метра. Сумата на поръчката е 144 060.83 лв. без ДДС. Контрактът е подписан на 9 септември.

Община Габрово купи "Тойота" за нуждите на администрацията

На 14 септември стана факт контрактът между община Габрово и местното дружество "Венци" ЕООД за доставката на нов лек автомобил за нуждите на общинската администрация. Фирма "Венци" е търговски представител и изключителен дистрибутор за Габровска, Ловешка и Великотърновска област на "Тойота мотор корпорейшън". Извършва продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване на коли с марката "Тойота" и ремонт на всички японски и западни автомобили. Сумата на поръчката е 35 хил. лв. без ДДС.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK