Сключени договори

БТР "Марица-изток" ще ремонтира парната инсталация в детска градина в Раднево

Община Раднево избра базата за технологично развитие (БТР) "Марица-изток" ЕООД за ремонт на котелна и парна инсталация на обединена детска градина 2 в града. Дружеството е 100% собственост на бившето Министерство на енергетиката и енергийните ресурси, сега мегаминистерство на икономиката и енергетиката. Услугата е свързана с демонтаж, доставка и монтаж на котли и направа на тръбни разводки. Стойността на поръчката е 44 100 лв. без ДДС.

Община Варна избра доставчик на консумативи


Община Варна избра чрез открит конкурс "Специализирани бизнес системи" АД - София, за доставчик на консумативи за принтери и копирни машини, Контрактът, подписан на 13 октомври, е на обща стойност 61 380.75 лв. без ДДС.

"Хидроинжект" ще възстанови път към тунел на ВЕЦ "Бели Искър"

Предприятие "ВЕЦ група Рила" към НЕК ЕАД подписа договор с "Хидроинжект" ЕООД - София, за почистване на утаителя пред апаратната камера, участъци от тунел и около водна кула от наноси и възстановяване на подходен път към тунел на ВЕЦ "Бели Искър". Общата стойност на сключения на 7 октомври контракт е 43 290.60 лв. без ДДС.

Местна компания ще превозва учениците в община Венец

Шуменската община Венец избра ЕТ "Лидер - Реджеб Реджебов", регистриран в местното село Ясенково, за специализиран автобусен превоз на ученици за учебната 2005/2006 г. на територията на община Венец. Фирмата ще транспортира учащите по дестинациите Венец - Страхилица - Дренци - Венец, Венец - Осеновец - Буйновица - Изгрев - Венец, Габрица - Черноглавци - Венец, Черна - Боян - Деница - Капитан Петко. Общата стойност на поръчката е 50 000 лв. без ДДС.

"Викинг Николов" ще охранява имоти с отпаднала необходимост за военните

Изпълнителна агенция "Държавна собственост на Министерството на отбраната" подписа договор със софийското дружество "Викинг - Николов" ЕООД за охрана на недвижими имоти и движими вещи в тях с отпаднала необходимост за военните. Стойността на поръчката е 103 680 лв. без ДДС.

Дивечовъдна станция "Осогово" избра доставчик на кранове

Държавната дивечовъдна станция "Осогово" избра след проведен открит конкурс ЕТ "Васко Тодоров - Делийски" - село Багренци, за доставката на два претоварващи крана, монтирани на трактори втора употреба. Контрактът от 7 октомври е на стойност 28 000 лв. без ДДС.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK