"Терем" продава имоти

"Терем" - София, обяви търг с явно наддаване за недвижим имот на военния завод в Пловдив. Продажбата ще се проведе на основание решение на съвета на директорите.

Предмет на търга са земя и сгради в Пловдив, на бул. "Константин Величков" №95. Поземленият имот е с площ от 29 150 кв.м. Активът се продава заедно с построените в него съгласно скицата 39 постройки. Началната тръжна цена на имота е 5 млн. лв. без ДДС. Стъпката на наддаване в търга ще бъде 100 хил. лв.

Търгът ще се проведе на 8 ноември от 11.00 ч. в Пловдив в сградата на "Терем - Георги Бенковски" ЕООД на ул. "Цар Симеон" №2. При неявяване на кандидати следваща дата за провеждане на търг е 22 ноември в същия час, на същото място и при същите условия.


Желаещите да участват могат да купят тръжна документация всеки работен ден от 10.00 до 16.00 ч. от 24 октомври до 4 ноември включително, в касата на "Терем" в София в кв. "Захарна фабрика" на ул. "Кукуш" №1. Цената на тръжната документация е 500 лв. с ДДС. При повторен търг срокът е от 9 до 18 ноември.

Депозитът за участие в търга е 5% от началната тръжна цена или 250 хил. лв. "Терем" обяви за продажба чрез пряко договаряне и три имота в област Търговище. Обект на продажба са производствени площадки в с. Макариополско, община Търговище, в с. Стеврек, община Антоново, и в град Търговище.

Първият имот е с обща площ 26 480 кв.м, а вторият - 11 470 кв.м. Продават се заедно със застроените върху тях сгради.

Производствена площадка "Христо Смирненски" в Търговище се предлага заедно с два терена съответно с площ 44 286 кв.м и 4364 кв.м.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK