Сключени договори

Агенцията по хидромелиорации подписа два контракта с габровското "Мелиорации"

Изпълнителната агенция по хидромелиорации подписа два договора с "Мелиорации" ООД - Габрово, за аварийно възстановяване на хидромелиоративни обекти, съгласно решение на Министерския съвет. Общата стойност на двата договора е 900 хил. лв. без ДДС. Първата обособена позиция е за укрепване на дясната дига на р. Марица в с.Ветрен, гр. Септември, а втората - за лявата дига на реката в с.Ветрен.

"Алба инженеринг" - Асеновград, ще укрепва път в община Смолян


Община Смолян сключи на 11 октомври договор с асеновградското "Алба инженеринг" ООД за изграждане на подпорна стена на път IV-19784. Общата стойност на поръчката е 199 216.67 лв. без ДДС.

Местно дружество ще ремонтира шосе в община Рудозем

Местното дружество "Вия" ООД беше избрано от община Рудозем за инженеринг, включващ проектиране и ремонтни работи по път IV-86092 от с. Равнината до с. Вълчан. Сумата на поръчката е 994 758.33 лв. без ДДС.

Медицинският университет в Плевен избра фирма за ремонт на покрива

Плевенският Медицински университет избра за ремонтни работи по покрива на Ректорат 2/ (Учебен корпус) великотърновския едноличен търговец "Идеал - Хасан Юсеинов". Договорът, подписан на 11 октомври, е на стойност 37 643.26 лв. без ДДС.

Ямболска компания реконструира центъра за социална интеграция в Стралджа

Община Стралджа подписа договор с "АВС Инженеринг - Н " ЕООД - Ямбол, за допълнителни строително-монтажни работи при реконструкцията на центъра за социална интеграция и култура на етносите" в град Стралджа. В бившето читалище "Просвета" компанията ще трябва да направи стени от гипсокартон, гипсова шпакловка по стени и фасада, да остъкли дървена дограма, да монтира алуминиева дограма, да направи окачен таван и да изгради вентилацията на сградата. Общата стойност на контракта, сключен на 7 октомври, е 107 528.33 лв. без ДДС.

Община Червен бряг - проектант на болница

Община Червен бряг избра ЕТ "Евгений Николов" да изготви проектната документация на общинска болница. Общата стойност на договора с габровската фирма е 40 166.67 лв. без ДДС. Фирмата е избрана с покана, а мотивите за това са, че откритият конкурс е прекратен.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK