Асоциацията на хотелиерите си търси директор

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) си търси изпълнителен директор, съобщиха от организацията. Досега БХРА нямаше изпълнителен директор.Задълженията на новия мениджър ще включват управление на цялостната дейност на асоциацията и контрол върху финансовите й разходи. Човекът, който ще заеме новата позиция, ще организира конференции и семинари, в които асоциацията има участие, както и представянето й в международните прояви. Другите отговорности на новия изпълнителен директор са свързани с участие в работни групи и делегации, разработване и управление на проекти и програми, на стратегически и планови документи и др.
Изискванията към кандидата са да има поне тригодишен стаж в сферата на туризма, да има висше образование, като предпочитаните специалности са туризъм, икономика или бизнес администрация, и да е добре запознат със законодателството, което регулира туристическата дейност в страната. Кандидатите трябва да имат и опит в организационната дейност, да владеят английски език, да са компютърно грамотни и да са комуникативни.
Крайният срок за подаване на документите (CV, мотивационно писмо, снимка и препоръки) е 22 декември. Повече информация може да се получи от самата асоциация на интернет сайта www.bhra-bg.org.
БХРА е една от основните браншови организации в сферата на туризма и има изградени регионални структури в цялата страна. Тя обединява стотици хотели и някои от най-големите туристически комплекси Слънчев бряг, Ривиера, Албена, Русалка, Боровец, Пампорово и др.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK