"Летище София" ще преасфалтира настилката извън пистите

"Летище София" ЕАД обяви открит конкурс за текущ ремонт на асфалтобетоновата настилка в районите на автостопанството, пред центъра за информация и координация и пред навеса за самолетообслужващата техника на аеропорта. Изборът на изпълнител ще стане чрез малка обществена поръчка.

Подробности за ремонтните и строително-монтажните работи са посочени в техническото задание за ремонта, приложено към документацията за поръчката на възложителя. Гаранцията за участие в процедурата е банков или паричен депозит в размер на 5 хил. лева. Според Закона за обществените поръчки гаранцията за участие не може да надвишава 1% от сумата на контракта. Това означава, че минималната цена на поръчката е 500 хил. лв.

Кандидатите могат да купят документацията за участие до 18 януари 2006 г. срещу 50 лв., а на същата дата изтича и срокът за подаване на офертите. Водещият критерий за оценка на предложенията ще бъде най-ниската цена.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK