Варна търси къде да настани участници във фестивал

Община Варна търси къде да настани участниците и гостите в международния музикален фестивал "Варненско лято" и Международната лятна академия, става ясно от информацията, публикувана в електронния регистър на обществените поръчки. Общината ще избира между хотели с три и четири звезди, които са на територията й. Те трябва да настанят участниците и гостите на фестивалите и да им осигурят нощувки със закуска до 22 юли.


Поръчката е разделена на две части. Първата е за настаняването на участниците и гостите на международния музикален фестивал "Варненско лято" в тризвезден хотел, а другата - за настаняването на участниците и гостите на Международната лятна академия в хотел с четири звезди. Компаниите могат да кандидатстват само за една от позициите.


В конкурса могат да се включат компании, които отговарят на някои определени изисквания. Те трябва да представят удостоверение за актуалното си състояние, копие от годишния баланс и отчет за проходи и разходи за миналата година, доказателства за търговската си репутация и референции. Общината иска и удостоверeние за категоризацията на хотела, негово описание, включително местонахождението му, легловата база, оборудването на стаите и апартаментите, наличието на сервизен център и ресторант. От значение са и допълнителните услуги, които предлагат хотелите, доказани с рекламни брошури и снимков материал и др., в случай че кандидатите не са представили някой от документите или отправените от тях предложения не отговарят на изискванията и условията, участието им ще бъде прекратено.
Гаранцията за участие в конкурса е 0.5 процента от стойността за всяка обособена позиция. Освен това кандидатът, който бъде определен за изпълнител, ще трябва да внесе и гаранция за изпълнение на договора от 1 процент от стойността на договора. Гаранциите се внасят по банкова сметка към "Централна кооперативна банка" АД - Варна. Когато гаранцията за участие е във вид на банкова гаранция, срокът на валидността й трябва да не е по-кратък от срока на валидност на офертите.


Кандидатите могат да закупят необходимата им документация за участие до 22 май. Цената й е 30 лв. Това е и последният ден, в който ще се приемат офертите за изпълнение. Те ще бъдат валидни в рамките на следващите 90 дни след изтичането на крайните срокове. Общината предвижда да отвори всички получени оферти на следващия ден. Договорът ще бъде предложен на компанията, която е отправила икономически най-изгодната оферта.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK