Тръгна проектът за нов пътен възел край "Бизнес парк София"

Поръчката е до 1.93 млн. лв.

"Бизнес парк София" обяви обществена поръчка, чрез която да възложи изграждането на част от новия пътен възел между бул. "Александър Малинов" и околовръстния път в столичния квартал "Младост". Обявлението е публикувано в електронния регистър на Агенцията по обществени поръчки. Предстои да бъде изграден западният пътен надлез от пътния възел и трябва да осигури връзката между инфраструктурата от северната и южната страна на Околовръстното шосе на столицата. Проектът се оценява между 1.48 млн. лв. и 1.93 млн. лв. Финансирането ще се осигури от собствени средства на "Бизнес парк София". По план строителството е необходимо да започне на 30 юни и да приключи до 30 октомври тази година.


Вече тече набирането на офертите на кандидатите, които искат да се включват в процедурата за избор на изпълнител. От всеки участник се изисква да внесе гаранция за участие от 10 хил. лв. Освен това те трябва да докажат икономическата, техническата и финансовата си възможност да изпълнят проекта. Изискват се специална квалификация и опит на изпълнителя, включително на персонала му и подизпълнителите, ако са предвидени. От кандидатите се изисква да представят информация за общия оборот и за оборота от пътно строителство за последните три години. Изискването е кандидатите да са изпълнили поръчки за пътно строителство за най-малко 1.5 млн. лв. за миналата година.


Крайният срок за получаване на документите за кандидатстване изтича на 26 април, а оферти се приемат до 12 юни. Всички получени предложения ще бъдат отворени пак на 12 юни. Договорът ще бъде предложен на компанията, отправила икономически най-изгодната оферта. Спечелилата компания ще трябва да внесе при подписване на договора 5 на сто от стойността му като гаранция за неговото изпълнение.

Още от Компании

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK