Безплатен ТВ указател излиза на пазара

Пазарът за безплатни издания се разшири с още един продукт - новия програмен гид за телевизионните програми "Вкъщи ТВ". Списанието, което ще излиза всеки петък, е собственост на "Програмата медия груп", която е издател на културния гайд "Програмата". Новото издание ще е насочено към хората, които предпочитат домашния уют. Това, което ще отличава "Вкъщи ТВ" от останалите телевизионни програми, е интервюто с българска звезда, позната от екрана, и портрет на чужда, която ще се появи на малкия екран през седмицата, посочи управителя Чаба Панкотай. "Вкъщи ТВ" ще посвещава две страници на най-важните спортни събития от предстоящата седмица заедно с изчерпателен списък на всички спортни издания.


Основната част в новото издание ще заемат телевизионните програми, които ще бъдат систематизирани в зависимост от канала, типа и съдържанието му. Най-интересното от програмите ще бъде анонсирано в първата част на изданието. Последната част ще е за предложения за домашния уют и забавление- DVD, книги, техника за дома и свободното време, судоку, рецепти. Панкотай не изключва възможността на по-късен етап в съдържанието да бъдат включени и радиопрограми.


Стандартните телевизионни приложения към други издания почти не съществуват вече в Европа. Все по-популярни стават безплатните издания, които предлагат нещо повече от програма, посочи още Панкотай. Безплатните издания бързо придобиха популярност, тъй като за тях не се плаща, намират се на любимите обществени места - кафенета, ресторанти, фитнес, бизнес и търговски центрове. Забавни са, езикът е модерен, а и създават усещане за принадлежност.


Тиражът на списанието е 50 000 на седмица, а очакванията са за 80 000 догодина, прогнозират от "Програмата медия груп". "Вкъщи ТВ" ще се разпространява на всички онези места, които са често посещавани от хората, които предпочитат да прекарват вечерите пред телевизора - сладкарници, вериги за бързо хранене, супермаркети, търговски центрове. За целта "Програмата медия груп" разполага със собствен дистрибуторски екип.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK