Министерството на отбраната търси охранители за имоти в над 30 града

Изпълнителна агенция "Държавна собственост на Министерството на отбраната" обяви обществена поръчка за избора на охранител за 64 имота, собственост на министерството. Поръчката е разделена на 40 обособени позиции и обхваща територията на над 30 града. Прогнозната й стойност е над 441 хил. евро, а срокът за изпълнението е една година. Гаранцията за участие за всяка една от позициите е посочена в тръжната документация, а тази за изпълнение е 5% от стойността на поръчката.


Кандидатите е необходимо да представят документи, доказващи техническата и професионалната квалификация на персонала, който ще бъде използван при изпълнението на поръчката в областите на охраната чрез физическа защита и технически системи за сигурност. Пълното описание на техническите и финансовите параметри на поръчката могат да се намерят в документацията за участие.


При избора на изпълнител основният критерий ще бъде икономически най-изгодната оферта с оглед на посочените в технически параметри.
Оферти се подават до 30 май, а разглеждането им ще стане на 2 юни.


Имотите се намират на територията на общините


Варна, Дългопол, Провадия, Балчик, Лозница, Разград, Велики Преслав, Шумен, Велико Търново, Тетевен, Никопол, Плевен, Самоков, Своге, Дупница, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Карлово, Хисаря, Любимец, Свиленград, Хасково, Бургас, Малко Търново, Сунгуларе, Сливен, Болярово, Елхово, Тунджа.

Коментари (1)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на едноклетъчно
    *****
    Неутрално

    За тез пари , дето ги дават за охрана по-добре няма кой да се хване....пък и 10% дето ги взимат още в началото за десерт на МО-шефовете...то затова май по-добре е да не се вардят имотите...така или иначе ще ги ограбят ами поне икономийка за бюджета да стане...пък и джобчетата на некой ше останат по-празни...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK