Разумна инвестиция с дългосрочен ефект

Комплексът OKOL Lake Park предлага всички удобства за модерен живот, работа и отдих в близост до природата

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Разумна инвестиция с дългосрочен ефект

© OKOL Lake ParkНезависимо от всички дискусии около пазара, недвижимите имоти си остават една от достатъчно перспективните възможности за дългосрочна инвестиция. Без значение дали търсите своя нов дом или просто искате да вложите средства в собственост, добре е да проучите различни възможности.


OKOL Lake Park е нов мащабен комплекс от типа ‘Golf & Residential Community’, който ще включва международно голф игрище, петзвезден хотел, паркови и жилищни зони със семейни и ваканционни имоти. Разположен е в района на язовир Искър, само на 30 км от София и се отличава със зрелищни панорами към язовира и околните планини.


Разумна инвестиция с дългосрочен ефект

© OKOL Lake Park
Основният замисъл на проекта е създаването на място, което предлага всички удобства и възможности за модерен живот, работа и отдих в по-голяма близост до природата. Великолепната екстериорна среда на всеки от имотите е съчетана с модерен минималистичен интериорен дизайн, предлагащ нови стандарти в дълготрайната експлоатация и поддръжка.


Ето и повече подробности за видовете имоти, които могат да се окажат следващата инвестиция с очаквано добри ползи.


Разумна инвестиция с дългосрочен ефект

© OKOL Lake Park


Студиа и лофтове


Студиата и лофтовете са разположени в централната част на голф игрището на OKOL Lake Park. Те представляват еднопространствени жилищни единици за почивка, работа и творчество – идеален имот за романтичен уикенд сред природата или зареждаща тренировка.
Студиата са 4 типа – с квадратури между 60 и 90 кв.м.
Лофтовете са 2 типа – с квадратури между 125 и 145 кв.м.


Редови къщи


Редовите къщи са разположени в южната част на голф игрището. Представляват двуетажни семейни къщи с функционални и оптимизирани разпределения. Всяка къща има преден двор с цветя и заден двор, който прелива в рафа на голф игрището.


Редовите къщи са 4 типа – с две, три и четири спални и са с квадратури между 125 и 210 кв.м.


Разумна инвестиция с дългосрочен ефект

© OKOL Lake Park


Самостоятелни къщи


Самостоятелните къщи са разположени в северната част на голф игрището. Представляват ексклузивни имоти с разширена функционална програма и най-висок клас оборудване и обзавеждане. Дворът на всяка къща също прелива в рафа на голф игрището.


Самостоятелните къщи са 3 типа – едноетажни, двуетажни и триетажни и са с квадратури между 250 и 500 кв.м.


Брандирани къщи


Брандираните къщи са лайфстайл продукт с инвестиционен елемент, проектирани и обзаведени според стандарта за качество Pullman. Те се управляват и обслужват като част от 5 звездния хотел Pullman. Инвестирането в тях осигурява допълнителна доходност на собствениците си благодарение на включването им в рентал програмата на Accor. Собствениците на брандираните къщи ползват ексклузивен пакет съоръжения, удобства и услуги в хотела, както и редица допълнителни привилегии като статут Accor Privileged Partners, в мрежата от над 4 900 хотела по света.


Брандираните къщи са 4 типа - с две и три спални и квадратури между 170 и 190 кв.м.


Къща и парцел по индивидуален проект


В допълнение на всички тези имоти инвеститорът "Маркан Холдинг" предлага възможност за закупуване на място в OKOL Lake Park и проектирането на къща по индивидуален проект. Парцелите от този клас са разположени на премиум локация с панорама към езерото, а къщите ще бъдат проектирани и построени от инвеститора по индивидуалното задание на всеки клиент, но в рамките на архитектурната концепция на проекта.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK