regiocom и Eurowings стартират нов проект заедно

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

regiocom и Eurowings стартират нов проект заедно


От януари 2020 г. германската компания regiocom за обслужване на клиенти и IT системи ще работи съвместно с дъщерната фирма на Lufthansa - Eurowings.


"Радвам се, че успяхме да привлечем една толкова важна авиокомпания да бъде наш партньор", сподели Дирк Моритц, директор на snt-regiocom.
regiocom и Eurowings стартират нов проект заедно

© Дирк Моритц


Двеста и десет дестинации в 60 държави, 180 самолета и милиони туристи ще бъдат поети от офиса на regiocom в София. Със стартирането на проекта се отварят десетки нови работни позиции.


regiocom и Eurowings стартират нов проект заедно


Първото обучение за служителите ще започне през декември 2019 г., като клиентите на авиокомпанията ще бъдат обслужвани на немски и английски език. Основните задачи включват обработка на запитвания за самолетни резервации, информация за полети и багаж, чекиране и предлагане на услугите на Eurowings. От голямо значение е професионалното, компетентно и насочено към нуждите на клиента обслужване. Специалисти по език и продажби ще работят за постоянното усъвършенстване на ключовите компетенции на служителите.


regiocom и Eurowings стартират нов проект заедно

© Яна Людеритц


"Вече имаме голям опит в сферата на обслужването на клиенти – това показват резултатите от проектите ни с Deutsche Telekom и mobilcom-debitel. Горда съм с филиала ни в София. Нашият трети проект за три години! Благодаря на всички колеги!", добави Яна Людеритц, управител на regiocom за България.


Кампанията за кандидатстване за свободните позиции по проект Eurowings започва от ноември 2019. Информация за актуалните обяви ще намерите на кариерната страница тук.


За компанията


Основана като стартъп от трима души в Магдебург, Германия, през 1996 г., днес regiocom има повече от 5 200 служители в 20 офиса в Европа. Компанията е водещ доставчик на услуги в сферата на енергоснабдяването, телекомуникациите и авиацията. Осигурява разработка и поддръжка на IT системи и клиентско обслужване на германски компании.


"regiocom България" съществува oт 2006 г., а от 2012 г. стартира обслужването на клиенти в четири офиса в страната - Варна, София, Русе и Велико Търново. Те обслужват пет различни проекта в сферата на енергетиката и телекомуникациите, а вече и шести с Eurowings . Успешен полет с Eurowings!

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK