Животът сред природата е инвестицията на бъдещето

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Животът сред природата е инвестицията на бъдещето


Има малко неща на този свят, които са по-релаксиращи от връщането към природата. Миризмата на свеж, чист въздух, звукът на пеещите птици и красивите гледки към градските светлини на хоризонта, докато все още можете да видите звездите в небето, са само няколко от причините, поради които все повече хора живеят в покрайнините на градовете, далеч от техния център.


Животът близо до природата неминуемо ще започне да ви променя по начини, немислими преди. Нека вземем за пример язовир Искър и неговата околност, намиращи се в непосредствена близост до столицата. Те спират дъха не само на местните, но и на находчивите купувачи на жилища в района, които оценяват високо живота близо до природата.


Животът сред природата е инвестицията на бъдещето
Замисляли ли сте се какви са предимствата на изграждането на мечтания дом толкова близо до природата?


Винаги сте в добра форма


Редица проучвания показват, че хората, които избират живота по-близо до природата, са много по-склонни да се движат повече и да тренират ежедневно, което ги прави по-активни и по-здрави. Красивият пейзаж сякаш моли да го опознаете отблизо, така, че няма нищо чудно сутрешната или среднощна разходка да ви се сторят неустоими.


Целият небосвод и видово разнообразие са лично ваши


Ако сте привикнали към мигащите светлини по време на трафика в големите градове откъснете се от тях и погледнете нагоре, към звездите! Животът сред природата ви гарантира място на първи ред за ежегодните метеоритни дъждове. Да не забравяме и, че околността на язовир Искър е богата на разнообразие от флора и фауна. Най-красивите видове пребивават в красивите гори, далеч от суматохата на големия град.


Животът сред природата е инвестицията на бъдещето


Откривате свободата в тишината


Когато наистина искате да се откъснете от шума на града, нищо не може да надмине уюта на тихия дом, близо до природата. Спокойствието, което ви заобикаля, ще ви помогне да се насладите на красивия пейзаж и на свободата, но и ще подпомогне вашето здраве. Редица проучвания сочат, че живеещите в по-зелени райони, имат 13% по-голям шанс да преборят тежки болести, 30% по-малко са случаите на депресия и 34% по-ниска е степента на смъртност от респираторни заболявания.


Не случайно обръщаме внимание на язовир Искър и заобикалящите го пейзажи. През 2020 г. предстои в района да започне началният етап от строителството на OKOL Lake Park. Това е най-новият мащабен комплекс от типа "Golf & Residential Community", който ще бъде разположен върху масив с обща площ около 3 000 дка в землището на с. Горни Окол, общ. Самоков, на 30 км от София.


Животът сред природата е инвестицията на бъдещето


Основен инвеститор в проекта е "Маркан Холдинг"АД. Инвестиционният портфейл на компанията обхваща строителна дейност, хотелиерски и ресторантьорски услуги, образователни услуги, иновативни паркинг системи и други. Групата Маркан притежава над 25-годишен опит в създаването, развитието, управлението и продажбата на различни дружества, като съсредоточава сериозен експертен и мениджърски опит в проектирането, строителството, проектовото развитие и управлението на недвижими имоти. Броят на реализираните собствени инвестиционни проекти на компанията в България постоянно расте, като общата им стойност към момента е около 130 млн. лева. Такава е и тенденцията по отношение на нарастването на капитала на дружеството, увеличил се с 10% през последните 4 години.


Следвайки визията за разработване на проекти на световно ниво, "Маркан Холдинг" АД работи по реализирането на проекта OKOL Lake Park в партньорство с водещи международни компании и специалисти.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK