Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY


Чували ли сте за Празник на любовта към знанието?


Чудите се какво е това и къде ли ще се проведе?


Заповядайте на 15 февруари, събота, в приказния свят на Чуждоезикова програма FUNDAY и ще попаднете във вълшебството на знанието и радостта от ученето на чужд език. Ще се запознаете и с прекрасните преподавателите на FUNDAY, дошли специално за програмата от Англия и Америка, както и с малките любопитковци - FUN-дейци, които са подготвили специално за този ден много изненади за своите гости - децата от София.
Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY


На 15 февруари чуждоезикова програма FUNDAY организира първи по рода си Празник на любовта към знанието, като подарява за всички малки всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години безплатно посещение.


За всички деца на този ден прекрасните преподаватели - носители на езика, са подготвили много изненади и прелюбопитни игри и забавления в часовете по английски език. Това ще е много специален ден, в който малчуганите ще се потопят в необятния свят на знанието, ще усвоят нови техники и умения в ателиета по приложни дейности.


В програмата са включени вълнуващи часове по квилинг, фехтовка, катерене и ателие по готварство, в което ще открият колко е лесно сами да си приготвят домашни сладки и да ги декорират, за да ги подарят с любов на мама.


Отпразнувайте любовта към знанието с FUNDAY


Всички деца ще получат и сувенир - подарък от FUNDAY, а голямата изненада ще е томбола. Най-специалната награда за един голям щастливец ще бъде безплатна седмица в лятната чуждоезикова програма Funday Summer Adventure.


Не се бави, а FUNDAY намери!


Необходима е регистрация на funday.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK