Saudia Airlines наема екипаж в България

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Saudia Airlines наема екипаж в България


Крайният срок за онлайн кандидатстване е 4 април


Saudia Airlines - една от най-големите авиокомпании в Близкия изток и в света, дава възможност на млади и амбициозни кандидати в България да станат част от нейния екип.


Какво предлага
Saudia Airlines предлага на бъдещите си служители конкурентна заплата без данъци и приложима добавка, допълнително здравно осигуряване, едномесечна платена ваканция и допълнителни почивни дни всеки месец през цялата година, както и безплатни билети до различни дестинации, които могат да бъдат използвани само от служители.


Saudia Airlines наема екипаж в България


Крайният срок за онлайн кандидатстване е 4 април 2020 г.


Заявките се подават чрез https://clipcon.net/events/bulgaria или на имейл: [email protected].
Избраните кандидати ще бъдат поканени на предварително, а след това и на окончателно интервю с Комитета на Saudia Airlines, което ще се проведе в София.


За компанията


Основана през 1945 г. Saudia Airlines е националната авиокомпания на Кралството Саудитска Арабия, с флот от 147 самолета, които летят до повече от 80 световни дестинации. В състава на компанията, която наема хора от повече от 50 страни, са международни професионалисти.


През 2017 г. тя получи наградата "Most Improved Airline". Днес Saudia Airlines има повече от 23 834 служители в повече от 50 държави, включително граждани на България.
Според актуални данни Saudia Airlines превозва 32.16 милиона пътници годишно, което я прави най-голямата авиокомпания в Близкия изток.


Saudia Airlines наема екипаж в България


От 2012 г. Saudia Airlines е член на групировката Sky Team, която има общо 19 авиокомпании по целия свят.
Ако сте амбициозни, енергични и имате желание за кариера в авиацията - Saudia Airlines ви предлага този шанс.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK