COTRUGLI виртуална лекция: "Leading behind the Mask"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

COTRUGLI виртуална лекция: "Leading behind the Mask"


Бизнес школа COTRUGLI организира онлайн лекция "Leading behind the Mask", която ще се проведе на 2-ри април 2020 г. и ще бъде изнесена от проф. Nicolas Kfuri.


Във времето на риск от пандемия, изменение на климата, нови технологии, глобализация, източниците на мира и авторитета, които ни водят от векове, се разрушават. Каква е ролята на лидера в този контекст? Какви конкретни умения и инструменти трябва да овладеят мениджърите? Няма единодушен отговор на този въпрос, но има определени практики, които могат да ни помогнат да идентифицираме редица потенциални възможности.
За кои инструменти става дума ще разберем от лекцията "Leading behind the Mask", изнесена от прогесор profesor Nicolas Kfuri, един от водещите експерти в стратегията и маркетинга, както и един от най-високо оценените лектори в програмите на Бизнес школа COTRUGLI.
Крайният срок за регистрация е 31-ви март. Кликнете ТУК за повече информация и за регистрация.


Най-сигурна инвестиция
Инвестирането в бизнес образование е от решаващо значение особено в условията на криза - това е една от най-сигурните инвестиции, които можете да направите. Важно е обаче да изберете най-доброто, за да ви осигури ефективно образование. Трябва да се има предвид качеството на лекторите, целесъобразността и приложимостта на програмата, привлекателността на бизнес зоните, обхванати в лекциите, отворените възможности и качеството на работа в мрежа с колеги от региона.


Защо да изберете Бизнес школа COTRUGLI?


Успехът изисква подходящи знания, конкурентна диплома и да сте заобиколени от истински хора, a точно това Бизнес школа COTRUGLI предоставя на своите обучаващи. Бизнес школа COTRUGLI обединява 2200 възпитаници, програмите са международно акредитирани от Assocation of MBAs (AMBA).
Признанието на AMBA гарантира на обучаващите се признаване и конкурентоспособност на дипломата им, качеството на лекторите, опит и уместност на обучаващите се, както и допълнителни дейности, подпомагащи работата в мрежа на обучаващите се.


Опитът на студентите с програмите COTRUGLI


Александър Грънчаров, основател / генерален директор, Recode Bulgaria: Всеки, който се присъедини към COTRUGLI, ще бъде с различен личен и бизнес опит. Така, че е ясно, че всеки ще извлече различни ползи от програмата, които да му бъдат полезни. Това, което ми даде, освен контактите и прекрасното време с нови приятели, е структурата на моето емпирично познание. Липсващите парчета тук и там, които правят цялата картина цялостна. Програмата също ми даде възможност да експериментирам с воденето на различни екипи, както и с нови техники за управление на проекти в безопасна среда, където грешките няма да струват на вас или компанията ви цяло състояние.


Милена Рибарова, старши мениджър Global BPM, Ingram Micro: COTRUGLI е изключителен опит, той разшири уменията ми и моето възприятие за това как правя бизнес. Тук срещнах невероятни колеги и лидери и съм много благодарен за това. COTRUGLI е програма, която оцени по достойното моята страст да уча и да слушам.


Антон Петров, SCM и OPEX, BTL Industries Bulgaria: COTRUGLI ми даде по-дълбоко разбиране на сложните бизнес проблеми и ми помогна да спечеля увереността, с която да преодолея предизвикателствата на утрешния ден.


Зорница Николова, съосновател, Leanify Ltd. и основател, LeadersPlay: Смятам, че присъединяването към EMBA програмата на COTRUGLI е една от най-добрите кариерни стъпки, които съм предприела досега - да уча и да взаимодействам с група успешни лидери от региона се превърна в силна мрежа от съмишленици, която създаде стойност не само на личностно ниво, но и за бизнеса в региона като цяло.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK