Cisco предоставя безплатни лицензи за онлайн платформи

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Cisco предоставя безплатни лицензи за онлайн платформи


Глобалната криза и наложените извънредни мерки, предизвикани от разпространението на Covid-19, поставят сериозен въпрос пред всеки бизнес независимо от размера му - от заетите на свободна практика и предприемачите, през малките фирми до големите корпорации. Колко сме зависими все още от познатите форми на заетост? Появата на коронавируса поставя пред огромен риск служители и клиенти - и дори застрашава самото оцеляване на бизнеса в тези несигурни времена. След грижата за здравето на служителите компаниите се тревожат за устойчивостта и бъдещето на своята дейност. Поради това в света на бизнеса "да си останеш вкъщи" значи "да работиш от вкъщи".


При работа от вкъщи


Работата от вкъщи, която в момента поради разпространението на коронавируса се е увеличила неимоверно (трафикът към платформата Cisco Webex е нараснал 22 пъти), противно на всеобщото мнение, е много повече от провеждането на видеоконференции. Дистанционната работа включва достъп до мрежата на компанията, до бази данни и специфични приложения, споделяне на файлове, съвместна работа, провеждане на презентации, на малки (1:1) и големи видео срещи и на практика се е превърнала в пълен еквивалент на дейността в споделено физическо пространство. Платформата Cisco Webex е решение, което помага безпроблемното и гладко протичане на дейността на компанията при работа от разстояние.
Във времето на коронавируса Cisco дарява важен източник на незабавна защита - решение за съвместна работа и видеоконфериране. Видео разговори с HD качество, неограничени по брой и време срещи, споделяне на документи, кореспонденция и записи са достъпни безплатно и за индивидуални потребители, и за малки и големи компании.


Битката с онлайн и офлайн вирусите се води на един фронт. Колкото опасен е Covid-19 за живота и здравето на хората, толкова застрашаващи за бизнеса са и онлайн вирусите и безбройните видове злонамерен софтуер. Затова компаниите трябва да се грижат за сигурността на своите данни и мрежи по всяко време, включително и при работа от разстояние.


Три технологии за защита


Във времето на коронавирус Cisco разширява офертата за Cisco Webex с три технологии, които защитават работещите дистанционно по всяко време, на всяка платформа и на всяко устройство.


- Cisco Umbrella - пази системата от зловредни сайтове, лесно и бързо инсталира защитен "чадър". Cisco увеличава не само безплатния лимит на ползване от настоящите си клиенти, но добавя и безплатен лиценз за нови клиенти.


- Duo Security - позволява на компаниите да идентифицират потребителите и надеждността на устройствата преди да се осигури достъп до приложенията. Платформата Zero-trust Duo Security минимизира възможността за проникване в системата. И при тази опция лимитът за ползване на съществуващите потребители е увеличен, а новите потребители получават безплатен лиценз.


- Cisco AnyConnect Secure Mobility Client - позволява свързаност и работа със служебни лаптопи и мобилни телефони като същевременно потребителят контролира напълно достъпа. С промените, продиктувани от разпространението на вирус в световен мащаб, Cisco дава възможност на съществуващите клиенти да увеличат броя на служителите, които могат да се свържат с мрежата, както и безплатен лиценз за нови потребители.


В тази връзка, колкото и да е нараснало търсенето на съответните продукти на Cisco поради разпространението на Covid-19, е жалко, че бързото възприемане на тези прости и практични инструменти за онлайн сътрудничество и дистанционна работа е продиктувано от здравна криза. Всички тези инструменти и принципи за оптимизиране, намаляване и ускоряване на работата съществуват от няколко години и не беше необходима здравна криза, за да се признаят техните ползи - нужна е само простата логика за подобряване на бизнеса. Ето защо, като превенция на всички бъдещи атаки срещу фирмения бизнес, Cisco винаги препоръчва на бизнеса да гледа към бъдещето и да търси подходящите инструменти и ресурси за своя екип.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK