Любимите вкусове Queen`s в разфасовка от един литър вече са с нова опаковка

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Любимите вкусове Queen`s в разфасовка от един литър вече са с нова опаковка


Редовната хидратация е от изключително значение за здравословния начин на живот. Особено през последните месеци, когато се наложи умът и тялото ни да свикнат с нов режим на хранене и понижени нива на двигателна активност заради по-продължителното стоене у дома. Има дни, в които искаме да пийнем нещо различно от вода, което да внесе глътка освежаващ плодов вкус в рутината ни. В тези моменти винаги можем да разчитаме на любимите на хиляди български семейства сокове Queen`s, които са не само вкусни, но вече и още по-красиви в новата си премяна, наречена Tetra Stelo Edge.


Новата опаковка на разфасовките от един литър е с елегантен, по-издължен силует и ергономична форма на капачката за по-лесно захващане и отваряне с едно движение. Близо 70% от нея е изработена от картон от дървесина, идваща от отговорни източници, сертифицирани или контролирани от Съвета по стопанисване на горите, по известен с английското съкращение FSC (Forest Stewardship Council). Това е международна организация с нестопанска цел, основана през 1993 г., с цел насърчаване на отговорното управление на световните гори чрез прилагане установени стандарти за горските продукти, заедно със сертифицирането и етикетирането им като екологично чисти.


Еднолитровото удоволствие с марка Queen`s разполага и с най-иновативния дизайн на капачката в цялото портфолио на компанията до момента, който включва "крилца", подпомагащи лесното ѝ отваряне с едно движение, както и мембрана, която защитава продукта и осигурява още по-високо ниво на безопасност при съхранението му преди той да стигне до потребителя. Тя е изработена от 25% по-малко пластмаса от преди и включва допълнителен защитен ринг, който гарантира на потребителите, че продуктът не е бил отварян.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK