Кой прави сладката от новата собствена марка "Брей!" на Kaufland

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Стойко Кировски, "Джем и Джем" ООД

Стойко Кировски, "Джем и Джем" ООДВече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо с българските производители. В основата на доброто партньорство винаги стои взаимното разбиране и стремеж към предлагане на качествени български продукти за клиента.


Традициите и качеството са отправна точка за Стойко Кировски, който посвещава семейния си бизнес на мисията да запази родния вкус. Фамилната им компания "Джем и Джем" ООД вече 25 години произвежда висококачествени сладка, конфитюри и мармалади и също е доверен партньор на Kaufland България от години.


Той и екипът му днес диктуват традициите в производството на български домашни сладка с първокласни суровини в полите на Родопите. Затова именно те се грижат и всички сладка от новата собствена марка "Брей!" на Kaufland да се приготвят по традиционна рецепта и само с български плодове.
Качеството е в основата и за Йордан Балабанов, зеленчукопроизводител и собственик на "Грийнс" ООД, дългогодишен партньор на Kaufland.


Йордан Балабанов, "Грийнс" ООД

Йордан Балабанов, "Грийнс" ООД


"Високото качество на продукцията ни, дисциплината и отговорността към крайния потребител са в основата на дългогодишното ни партньорство с Kaufland България", споделя Йордан Балабанов, който отглежда свежи и качествени зеленчуци, сред които краставици, домати, пипер и бял патладжан, вече 25 години.


Роден в Първомай, той е силно повлиян от аграрните традиции и започва да се занимава със земеделие от ранна възраст. Фирмата му "Грийнс" ООД е първата в България, сертифицирала продукцията си по стандартите на сертификата Global G.A.P.


Над 60% от производителите, с които Kaufland България работи, са български. Компанията си партнира с родни производители и доставчици от 26 региона у нас, което е почти цяла България. Създаването и развитието на първата собствена национална марка "Брей" е поредната стъпка на търговската верига в подкрепа на продуктите, произведени у нас.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK