55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи


"Кока-Кола" отбелязва 55 години в България. Производството на емблематичната напитка в страната стартира през 1965 г. и то за първи път с лого на кирилица. Петдесет и пет години по-късно, водена от убеждението, че всеки един от нас има история с "Кока-Кола" през тези години, системата на "Кока-Кола" в България кани 55 вдъхновяващи известни личности, сред които инфлуенсъри, дългогодишни служители и партньори, да разкажат в 55 думи свой скъп спомен, свързан с популярната напитка.
В шестата част от кампанията представяме историите на Камен Воденичаров, изпълнителния директор на търговска верига "Фантастико" - Светослав Гаврилов, Никос Калайтзидакис - регионален директор - Регион 2 на "Кока-Кола ХБК", Жаклин Цочева - директор "Публични комуникации и връзки с обществеността" в "Кока-Кола ХБК България", и Теменужка Данова - ръководител "Пазарно представяне и иновации" в "Кока-Кола ХБК България".


55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Камен Воденичаров


"Ще вземеш бял и жълт Schweppes и стъклени бутилки Coca-Cola, ако пуснат", заръча баба. Опашката пред кварталния магазин отдъхна облекчено. Камионът спря и вътре забелязахме касите с безценната течност. Купих десет малки бутилки и ухилен забързах за вкъщи. Спрях се пред училището, отворих една и отпих жадно. Чудесно! Новата учебна година на 1980 можеше да започне!
55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Светослав Гаврилов
Изпълнителен директор
Търговска верига "Фантастико"


КОКА-КОЛА и ФАНТАСТИКО са ЗАЕДНО не само в бизнеса, ЗАЕДНО сме също и в подкрепата за хора в неравностойно положение.
ЗАЕДНО подкрепихме кампанията на БЧК "Топъл обяд" през 2018 година, бяхме ЗАЕДНО и в изхранването на хора в крайна нужда през целия период на извънредното положение тази пролет.
ЗАЕДНО наистина можем да правим хората по-щастливи.


55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Никос Калайтзидакис
Регионален директор - Регион 2
"Кока-Кола ХБК"
В периода 2010-2013 г. - изпълнителен директор на "Кока-Кола ХБК България"


"Кока-Кола ХБК" е преживяване. Моето преживяване в България свързвам с невероятните хора и постижения. През 2010 - 2013 г. стартираха Центърът за споделени услуги BSO, дистрибуцията на Premium Spirits портфолиото, Monster, спечелихме купата Andrew David за представяне, преместихме се в модерна сграда. Научих много през годините в София, винаги ще бъда благодарен на България и хората.


55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Жаклин Цочева
Директор "Публични комуникации и връзки с обществеността"
"Кока-Кола ХБК България"


Когато бях малка, на масата ни винаги имаше Coca-Cola. Мечтаех татко да има завод за Coca-Cola, за да може напитката винаги да е до мен. Днес работя в "Кока-Кола ХБК", имаме къща над завода на компанията, пълен Coca-Cola хладилник на всеки ъгъл в офиса и дъщеря, която мечтае да работи в "Кока-Кола". Мечтите се сбъдват.


55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Теменужка Данова
Ръководител "Пазарно представяне и иновации"
"Кока-Кола ХБК България"


Незабравим спомен е работата ми като "Кока-Кола" доброволец на зимните олимпийски игри в Торино през 2006 година. Да бъдеш част от тази велика проява на човешкия стремеж към красота и съвършенство, да почувстваш силата и вярата на човешкия дух - това са урокът и магията, които "Кока-Кола" ми подари и които споделям - Live Olympic.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK