Генетичният тест дава всички отговори за нас

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Генетичният тест дава всички отговори за нас


Как тялото ни е създадено да функционира? Днес имаме възможност да получим отговор на този въпрос, благодарение на ДНК тестовете. Но те ще ни отговорят на редица други въпроси - от предразположени ли сте към диабет или онкологично заболяване до това колко добре тялото ви обработва определни храни и как се справяте с физическото натоварване и стреса.


Всеки човек се ражда със своята уникална генетична картина, която определя почти всичко в живота му. У нас тази персонална картина на гените ви може да бъде изготвена в център REVIV България. Американската компания е лидер на световния пазар за IV терапии (чрез които се гарантира 100%-овото усвояване на веществата от организма) с над 90 центъра в повече от 40 държави на 6 континента. От началото на тази година стъпи и на нашия пазар.


Генетичният тест дава всички отговори за нас
Персоналният подход отключва здравето
Различните видове IV терапии повлияват по различен начин на организма в зависимост от нуждите му - балансиране на имунитета, намаляване риска от възпалителни процеси в оганизма, подмладяване на кожата, подпомагане на естествения процес на детоксикация, нормализиране на теглото и др. Като лидер на пазара REVIV обаче не спира до тук, а стартира специална програма REVIV Genetics. Целта й е да предложи грижа и лечение, базирани на генетичния анализ на индивида.
Персоналният подход днес откриваме навсякъде в живота ни. Пример за това са и ДНК тестовете. Малка проба от слюнката ви, удобно "поставена" на върха на обикновен тампон, носи огромна, но прецизирана до съвършенство информация за това как функционира организмът ви. Генетиката включва информация за здавето, как да поддържате теглото си, каква храна е подходяща за вас, както и какви спортове, какви добавки е добре да приемате, какви процедури за красота ще имат най-добър ефект и още много други.


Генетичният тест дава всички отговори за нас

ДНК програмата на REVIV Genetics е с 99,97% аналитична точност със своята технология за секвениране на пълния екзом. Резултатите от тестовете дават пълна информация за аспекта, който изследвате. Разработени са пет генетични теста с насоченост хранене, красота, тегло, спорт и здраве. REVIV обработва пробите с първокласна точност и прецизност в медицинските си лаборатории в Австрия, притежаващи най-висока акредитация по ISO15189 за медицински лабораторни стандарти.


Разчитане на кода
Само да си направите генетичен тест не е достатъчно. Трябва да разчетете информацията в него, за да приложите резултатите в ежедневието си. Това е идеята.


Шест до осем седмици - толкова е периодът между даването на пробата и резултатите от генетичния тест. Ще ги получите по мейл в PDF формат. Както и във физически екземпляр - персонализирана луксозно подвързана книга с твърди бели корици с модерен дизайн, съдържаща всички подробности и препоръки за начина ви на живот. Ще получите и последваща консултация с лекар. Именно той ще ви разкрие какво да правите с генетичния си резултат. Едва тогава даните от теста ще бъдат наистина приложими.


Програмата REVIV Genetics предлага и хранителни добавки, съобразени с индивидуалните ви нужди. В едно саше е пакетирана дневната ви доза витамини и полезни вещества, персоналзиирана само и едиствено за вас въз основа на резултатите от генетичния ви тест. Съставките в дозата са миксирани по начин, който гарантира, че по време на освобождаването си в организма ви няма да пречат взаимно на абсорбирането им.


Към изготвянето на персонализиран режим на превенция и грижа за здравето, който включва програма за прием на хранителни добавки, REVIV ще изготви и програма за IV терапии според показателите на организма ви. Целта е да бъдат постигнати оптимални резултати в създаването на съвършеното ви здраве. Въз основа на данните от REVIV Genetics терапията ще бъде не само най-точната за вас, но и най-безопасната и ефективната.


Генетичният тест дава всички отговори за нас


Защо да си направите генетичен тест?


Просто е: узнайте генетичната си предразположеност към заболявания и направете своевременни промени в начина си на живот, за да ги предотвратите. Персонализирането предлага варианти от генетичен тест само за един аспект - например Красота, до изчерпателен вариант, включващ създаването на пълен профил на здравето ви, теглото ви, какво влияе на храненето ви, на физическото ви състояние.


Здраве
Здравният анализ включва изчерпателна информация за рисковете от заболявания, ранното откриване и профилактиката им, както и какъв е генетичният ви отговор на различните видове лекарства и хранителни добавки.


Тегло
Генетичният анализ на този аспект предоставя подробна информация за това кой подход за отслабване е подходящ за вас, кои хранителни продукти трябва да избягвате и какво може да ядете без колебание. След анализ на осемте съответни гена може да бъде изготвена персонализирана програма за отслабване, водеща до неколкократно по-голям успех. Изготвя се и списък с над 1000 храни въз основа на гените ви.


Хранене
Този анализ ще покаже как тялото ви реагира на определени хранителни вещества и съставки и кои от тях преработва и използва правилно. Идентифицира индивидуалните ви нужди от микроелементи, като прави анализ на 72 гена, свързани с храненето. Това ще ви помогне да създадете перфектния за вас хранителен режим, който ще поддържа освен оптимално здраве, също и красотата и жизнеността ви.


Спорт
Този анализ оценява генетичния ви талант за издръжливост на силвои дейности. Дава информация каква е структурата на мускулите ви, какви добавки са подходящи за вас, как да се предпазвате от възпаления и травми, и как да помагате на тялото да се възстановява по-бързо.


Красота
Генетичният ви код оказва влияние на външния ви вид. Върху кожата и косата въздейства оксидативния стрес. Дали трябва да приемате повече продукти с колаген или е препоръчително да се погрижите за хидратацията си, или пък е добре да приемате повече селен, за да неутрализирате последствията от вредното въздействие на външната среда? Ще узнаете кои са биологично силните и слабите ви страни.


Генетичният тест дава всички отговори за нас


Това, което отличава програмата REVIV Genetics, е строгата поверителност: всички ДНК проби се унищожават, след като бъдат обработени, резултатите се съхраняват на защитени криптирани сървъри и никаква част от информацията не се споделя с трети лица.


Генетиката дава ключа към разрешаването на различни проблеми, като казва какви промени в начина си на живот да направите днес, за да избегнете проблеми в бъдеще.


За повече информация www.revivme.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK