Да се родиш между "твърде малко" и "твърде много"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Да се родиш между "твърде малко" и "твърде много"


Финландия е една от страните с най-добре съхранена природна красота. Тя разполага с около 60 000 езера, архипелаг от над 780 острова, а огромна част от територията ѝ е покрита с красиви гори и ледници.


Освен като страната на горите и езерата, Финландия е известна и като страната на незалязващото слънце. Белите нощи, през които земята не спира да се къпе в слънчеви лъчи през цялото денонощие, са над 70, а дните, в които те липсват изцяло и навсякъде цари мрак и тишина, са близо 50. Именно тези полярни природни крайности са изваяли очарователния финландски дух и традиции. Финландците казват, че: "Щастието се намира между "твърде малко" и "твърде много." Точно такъв е и техният живот - между липсата на светлина и незалязващото им слънце, между семплите и практични форми на прословутия финландски дизайн и богатите им природни дадености и сурови условия, между тишината в общуването им и дръзкият им и смел характер.
Да се родиш между "твърде малко" и "твърде много"

Точно там - по средата между тъмнината и светлината се ражда и емблематичната водка Finlandia, която тази година празнува своя 50-годишен юбилей. Нейният характерен вкус се дължи именно на крайните условия на финландската природа. Прословутият "Suomi" ечемик, от който се произвежда кристалната напитка, расте там, където друг ечемик не успява. Той вдишва девствен въздух, изследва необработена почва, съхранява се недокоснат от вредители през студената зима и се къпе в незалязващо слънце през лятото.


Да се родиш между "твърде малко" и "твърде много"

Друга ценна съставка за една водка е водата. Казват, че тя е душата на водката и 60% от окончателното ѝ качество се определя именно от нейното влияние. Колкото по-чиста е тя, толкова по-лека и чиста е и самата алкохолна напитка.
Именно това е втората уникална съставка във водка Finlandia - непокътната ледникова вода от извора "Rajamäki". Тя е естествено пречистена от ледникови морени, създадени преди повече от 10 000 години от оттеглящи се ледници и не изисква никаква допълнителна обработка. Това придава изключителна чистота и мекота на характера на кристалната напитка.


Водка Finlandia се е наела и с мисията да опазва и съхранява територията на извора, както и да ограничи до минимум своя въглероден отпечатък. Над 99,9% от отпадъците от производствения процес се преработват наново, а за самата дестилация се използва биоенергия.
Емблематичната финландска напитка олицетворява изцяло финландския дух за живот в хармония с природата и баланс, използвайки и опазвайки най-съвършените ѝ съставки.


Традициите в производството и чистотата на водка Finlandia я превръщат в подходяща напитка за всеки повод и за всяко блюдо - типично по финландски, с любов към добрите питиета и откровени разговори със стари приятели.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK