Българска компания използва космическа технология в битката срещу Covid -19

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Българска компания използва космическа технология в битката срещу Covid -19


В коронавирусната 2020 г. технология на НАСА, използвана на Международната космическа станция, навлезе в ново поле за действие и получи практическо приложение във всекидневието. Уникалната технология е първата, за която е доказано, че ефективно унищожава опасния COVID-19 не само от въздуха, но и от различни повърхности в затворени помещения, подчертават от фирма "Пюър про" ООД (Pure Pro Ltd), благодарение на която модерното решение навлезе на българския пазар и вече може да "работи" във всеки офис и дом.
Новото 3D - обявеното от епидемиолозите изискване за "дистанция, дезинфекция и дисциплина", стана част от всекидневието ни тази година заради COVID-19, за да се намали рискът от неговото разпространение.


Коронавирусното 3D
налага спазването на строги санитарно-хигиенни правила, пречистване на въздуха, стриктно забърсване с препарати на повърхности, откъдето според експертите може да се прихваща заразата.
Мерките са особено важни в условията на локдаун, когато хората прекарват повече време в затворени помещения, в дома си - за дистанционна работа или онлайн обучение. Още по-остро стои въпросът за чист въздух и повърхности без бактерии и вируси в болниците, домове за възрастни хора, офиси.

Българска компания използва космическа технология в битката срещу Covid -19

Комплексното "лечение" и осигуряване на здравословна, безопасна среда за работа и живот е специализацията, с която е известна "Пюър про" ООД.
Компанията работи от 2011 г. Създадена с основна дейност внос, дистрибуция, продажба, отдаване под наем и сервиз на устройства за филтриране на питейна вода, днес тя е един от утвърдените лидери в областта на пречиствателни технологии и устройства за въздух и вода. Предимство пред конкурентите й дават и пионерските й начинания за внедряване в практиката на модерни решения в сектора.
Точна благодарение на тази нейна политика се стига и до появата в продуктовото й портфолио за


нов бранд на българския пазар


- на световно признатата американската компания Aerus (бивша Electrolux).
Aerus е най-новият партньор на българската фирма, която досега е основен представител за България на водещи международни производители в областта на филтрацията на въздух и вода. Американската компания е известен глобален бранд, който комбинира иновативни технологии с революционни процеси, за да създаде изключително здравословна среда на живот.


Aerus притежава и правата за космическата технология ActivePure® (ActivePure®Technology) за пречистване на въздуха и на различните повърхности в затворени помещения, която дава нови възможности, изключително важни в борбата с коронавируса.

Българска компания използва космическа технология в битката срещу Covid -19

Технологията е сертифицирана и одобрена от Американската космическа агенция (NASA), прилагана е в работата на Международната космическа станция и е доказано ефективното й действие срещу RNA и DNA вируси.
Нещо повече - в кризисната за света 2020 г. заради избухналата пандемия тя е първата технология, сертифицирана и доказано потвърдена с лабораторни анализи от Американската агенция за храни и лекарства (FDA), че


унищожава Covid-19 от повърхности.


Патентованата технология използва светлинни вълни и каталитичен процес за получаване на супер оксидни йони и хидропероксиди, които унищожават замърсителите. Чрез нея не само се пречиства въздухът, който преминава през системата, но и се излъчват оксидатори в помещението, като по този начин тя неутрализира зародените във въздуха и попаднали по различните повърхности патогени както никоя друга технология досега. Независими изследвания са установили успешното й действие срещу бактерии, вируси, плесени и гъбички във въздуха и по повърхностите, като е доказано, че унищожава над 99% от замърсителите във въздуха.


През годините Aerus прави непрекъснато подобрения в ActivePure®, за да я направи по-ефективна. Тъй като технологията е едновременно


безопасна и мощна,


тя е универсално решение за всякакви видове закрити помещения. Приложението й е изключително ефективно в здравни заведения, офиси, заведения за социални грижи, образователни институции, учреждения, хотели, производствени и логистични бази, в дома.


ActivePure®Technology е част и от уникалната комбинация технологии, която се изпозва от Beyond Guardian - единственият пречиствател на въздух и повърхности на пазара. "Наборът" му включва още йонизация, усъвършенстван HEPA филтър 0.1 микрон, карбонов филтър, UVC (Photocatalytic Oxidation).


Антикоронавирусните нововъведения на "Пюър Про" ООД са естествено продължение на иновативната политика на дружеството. През 2017 г. компанията стартира проект, свързан с един от най-важните проблеми на съвремието - осигуряването на чист въздух в дома и офиса. С него "Пюър Про" създава бранда Clearair, под който предлага


пречистватели за въздух с най-високо ниво на филтрация,


потвърдено със сертификат за качество от най-реномираните институции в областта.


Пречиствателите за въздух на корейската компания Winix - производител с над 50-годишна история с отлична репутация, отговарят на най-високите стандарти за устройства от такъв род. Те притежават комбинация от филтри от най-висок клас, които пречистват въздуха от микроорганизми, вируси, плесен, полени, алергени, прах, косми, миризми, химикали до 0.3 микрона. Освен това в тях действа и PlasmaWave® - вградена технология, която пречиства въздуха в помещенията така, както природата пречиства въздуха на открито. Благодарение на нея е достигната ефективност от 99.97% в премахването на замърсителите на закрито.


Предлаганите от "Пюър Про" услуги за осигуряване на здравословна среда за труд са предпочитани от работодателите и заради


специалното отношение към клиентите.


Това, което отличава "Пюър Про" на пазара, е безкомпромисно качество на предлаганото оборудване, съчетано с високите стандарти на сервизната услуга спрямо тяхната поддръжка и хигиена, подчертават от компанията своите бизнес принципи.


Професионално отношение, познаване на продуктите в детайли, съчетано с персоналните нужди на клиентите, е формулата за успешно и дългосрочно бизнес партньорство, която компанията следва. Така се роди и новата й услуга. Фирмата е единствената на българския пазар, която предлага на своите корпоративни клиенти възможността не само да закупят, но и да наемат пречиствателите за въздух. При вземането под наем на устройства нейният екип поема пълната грижа за ежемесечната поддръжка и редовна профилактика, за почистване и подмяна на филтрите.


Нещо повече - сега "Пюър Про" предлага и преференциални условия за наем на пречистватели за въздух в условията на локдаун.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK