Готови ли сте за бъдеще с работа от дистанция?

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Готови ли сте за бъдеще с работа от дистанция?


Никой от нас не може да знае със сигурност какво ще се случи с нашия бизнес в бъдеще, но при динамичната ситуация в света днес, не е ли сега моментът да вградите трайно повече гъвкавост в начина на работа и във вашата компания?

Готови ли сте за бъдеще с работа от дистанция?

Осигурете си непрекъснатост на бизнеса чрез изграждане на сигурна система за дистанционна работа


Въпреки че бъдещето е неясно, със сигурност знаем, че необходимостта от дигитализиране на процесите в компаниите бързо се е увеличила. Това означава, че наличието на правилната технология и правилната инфраструктура ще бъде от ключово значение за оцеляването в среда, която изглежда, че ще бъде относително нестабилна още известно време. Сега е моментът да започнете да ускорявате бизнеса си и да повишите продуктивността на екипите си, като инвестирате в технологии и системи, които осигуряват достатъчно гъвкави начини на работа.


Но доколко вашият бизнес е бил готов за дистанционна работа преди тези неочаквани глобални промени? И готови ли сте да трансформирате системите си към нещо по-подходящо за това продължително "ново нормално"?
Откъде трябва да започнете, за да се възползвате от нарастващите възможности за наистина по-дългосрочна дистанционна работа на служителите?


Фактори, които трябва да се обмислят при осигуряването на дългосрочна дистанционна работа


Ако искате успешно да осигурите дългосрочна дистанционна работа, вашата организация ще се нуждае от екосистема, която прилага цифрово ориентиран подход. За да постигнете това, има четири важни фактора, които трябва да вземете предвид:


1. Технологии - може би най-важният фактор - вашият избор на технологии ще бъде от съществено значение за успеха на вашата система за дистанционна работна.


2. Инструменти за съвместна работа - инструментите, които избирате за обработка на вашата критична за бизнеса информация, работят ръка за ръка с избраната от вас инфраструктура и устройства. Това е мястото, където облачните решения наистина могат да бъдат от полза за вашия бизнес.


3. Преодоляване на пропастта между хартиени и цифрови документи - какви са предизвикателствата пред вас, ако все още сте в ранните дни на вашата цифрова трансформация и разчитате силно на хартиените процеси? Всеки бизнес е различен, така че няма универсално решение, но като за начало ще трябва да разработите стратегия как да постигнете целите си и да дефинирате подходящия график.


4. Ефективност - ако смятаме, че информацията е сърдечният ритъм на всеки бизнес, тогава способността за ефективно управление на нейното движение е ясна. Във време, в което непрекъснатостта на бизнеса е от ключово значение, можете да разберете защо комбинирането на правилните технологии, инструменти за съвместна работа и ефективно управление на документните процеси е толкова важно за вашия бизнес.


Осигурете на вашите служители стабилна и лесна за използване система, а ползите за производителността и ефективността ще са просто без конкуренция.


Дистанционна работа като конкурентно предимство


При това толкова неизвестно бъдеще има голяма вероятност скоро да видим още по-голяма миграция към дистанционна работа. И трябва да се запитате - готов ли е бизнесът ви за това?


Работното място на бъдещето от Canon


Услугите за цифрова трансформация на Canon предоставят цялостен пакет от хардуер, софтуер и експертна помощ, предназначен да ви помогне да се адаптирате към новите тенденции за работното място. Той съчетава услуги за печат и набор от решения за цифрова съвместна работа, предназначени да оптимизират управлението на съдържание и документи и да рационализират бизнес процеси, като например цифрово управление на човешките ресурси, обработка на фактури и управление на договори. Той съчетава автоматизация на процесите, усъвършенствани решения за сканиране и ефективна облачна свързаност.


Научете повече за предимствата на защитената дистанционна работа и разберете как успешно да трансформирате своя бизнес в Наръчника на Canon за работното място на бъдещето.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK