Германската компания regiocom открива 100 работни места в София

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Германската компания regiocom открива 100 работни места в София


Нови проекти и откриване на работни места


Германската компания "Региоком" (regiocom) - един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT системи, продължава да инвестира на българския пазар. През февруари фирмата започна нов проект в София с една от най-големите вериги за строителни материали в Европа - OBI Baumarkt.


"През 2021 г. предвиждаме нови стратегически партньорства и откриване на 100 работни места с немски език в София" - съобщи Исам Мушрик, ръководител на "Региоком" за Берлин, София и Велико Търново. - Нашите партньори са изключително доволни от обслужването ни, затова непрекъснато се разрастваме. Вярвам, че ще успеем да предложим на много българи, освен сигурно работно място, и отлични възможности за развитие."
Германската компания regiocom открива 100 работни места в София


Отличия по време на пандемия


Като германски работодател "Региоком" инвестира в развитието на своите служители дори в условия на пандемия. По-рано този месец компанията получи отличие в категориите Innovation in Talent Education и Employer Branding Exellence на годишните награди Employer Branding Awards 2021 от престижния форум b2b Media.


Наградата е връчена за провежданата ежегодно вътрешнофирмена "Програма за таланти". Инициативата включва обучения, които дават допълнителни квалификации и възможност за израстване на служителите. Благодарение на гъвкавостта на "Региоком" от началото на пандемията "Програмата за таланти" се провежда изцяло онлайн от всички локации на компанията в Европа.


Към момента онлайн се провежда и процесът по подбор на персонал. Компанията организира и "Онлайн кариерни срещи" с цел запознаване предварително с работната атмосфера и актуалните позиции.


- Можете да се включите в следващата "Онлайн кариерна среща" на 22.02.2021 от 17:00 ч. тук


- Актуалните позиции в различните офиси в страната са на кариерната страница на компанията


Германската компания regiocom открива 100 работни места в София


За Региоком


Оснавана като стартъп през 1996 г. от трима предприемачи в Магдебург, днес regiocom има повече от 5000 служители в над 20 локации в Германия, Австрия, България и Турция и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT-системи.


"Региком България" е важна част от успешната истoрия на regiocom oще от своето създаване през 2006 г. Компанията има офиси в София, Варна, Бургас, Русе и Велико Търново и близо 1000 служители. Основната дейност на regiocom в България е професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор, както и разработването на софтуерни решения за енергетиката в Германия.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK