"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"


Сваляме маските през май, за да разкрием новото лице на административния център "Славянска беседа".


Разположена на една от най-емблематичните софийски улици - "Раковски" (известна и като "Раковска"), сградата е построена през 1935 г. в типичния за времето си модернизъм с предназначение да помещава хотел, театър и едноименното читалище. През 90-те години част от хотелските площи се отделят за административен център със самостоятелен вход откъм "Раковска". През 2020 г. "Си.Екс.О. Партнърс" се заема с нелеката задача да възвърне значимостта на сградата в идентичността на столицата. Подчертавайки културното й наследство, фирмата трансформира административния център във висок клас споделени бизнес пространства.


"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"

© Stara-sofia.com


"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"

© Stara-sofia.com
Време е да вдигнем завесите на най-новото бижу на софийската бизнес среда. Добре дошли в "Антракт 127" през май 2021 г.


Доскоро пустеещият вход до денонощния магазин на "Раковска" е преобразен в елегантна рецепция, отражение на пулсиращия град навън. Още оттук се усеща и запазеният дух на сградата - новата мозайка е вдъхновена от оригиналния под, а просторното стълбище посреща с типичния парапет, сякаш излязъл от снимките от 30-те години на 20 век.


"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"


Тежката завеса, тоналността на мебелите, оригиналните афиши от постановки по стените и малките детайли напомнят, че не сме на случайно място, а на "Раковска" - българския "Бродуей" в сърцето на столицата. И тази театрална нотка умело се преплита с усещането за премиум бизнес атмосфера във всеки детайл от интериорния дизайн.


Новото офис пространство се разполага на 5 етажа.


Първият предлага обширно отворено пространство с капацитет до 55 души. За почитателите на coworking начинa на работа тук са на разположение широки бюра, eргономични столове, изобилие от дневна светлина, естествена растителност, комфортни зони за релакс и специални шумоизолирани помещения за уединение по време на телефони разговори и онлайн срещи. Пространството е съобразено и с всички нови изисквания и противоепидемични мерки, които да осигурят безопасно и спокойно завръщане към офис средата.


На следващите 3 етажа са разположени 33 индивидуални сервизирани офиса, чието търсене нарасна значително заради пандемията. Подходящи за екипи от 3 до 8 човека, елегантните пространства са модерно обзаведени и разполагат с високоскоростен интернет, високотехнологичен контрол на достъп и изобилие от естествена светлина. Всеки етаж има и напълно оборудвани споделени кухни с ароматно кафе и топли напитки, както и множество комфортни места за отдих и нетуъркинг.


"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"


"Антракт 127" предлага и 8 конферентни зали за срещи, презентации, обучения, както и екзекютив борд зала с впечатляващ дизайн и оборудване, подходящ за срещи на високо ниво.
На последния етаж се разгръща пространство, подходящо за семинари, коктейли и събития от всеки тип. Широката тераса, разположена по дължината на "Раковска", спира дъха с пленителна гледка към вълнуващия град.


"Антракт 127" налага нов облик на бизнес център "Славянска беседа"


"Антракт 127" отваря врати този май с цел да предостави на деловите среди в София една уникална споделена офис среда от най-висок клас. Пространството съчетава функционалност, висока технологичност и стил, както и възможност за присъединяване към международна общност от професионалисти на високо ниво и за създаване на значими бизнес контакти. И всичко това е достъпно с гъвкави условия и краткосрочни наеми, съобразени с текущите нужди на бизнеса. А във времето на "новото нормално" гъвкавостта дефинира бъдещето на работното пространство.


За контакти:
ENTRACT 127
www.entract127.com
[email protected]
LinkedIn/Entract127
Facebook/Entract127
Instagram/Entract127

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK