Airius PureAir дава глътката свеж въздух на образованието, културата и спорта в ерата на COVID-19

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Airius PureAir дава глътката свеж въздух на образованието, културата и спорта в ерата на COVID-19


Как би изглеждал светът без образование, спорт и култура? Никой от нас не си представя живот без училища, театър, кино, конференции и спортни събития? Всички те бяха сериозно засегнати от началото на COVID пандемията. В цял свят бяха отменяни присъствените конференции и търговски изложения, спортните събития се провеждаха без публика, а театрите и кино салоните не работеха или бяха с ограничен капацитет на залите.


В момента всички са малко по-обнадеждени, защото има спад на новите случаи, но нека си спомним за същата тенденция от лятото на 2020 г. и за последвалия ръст през есента. Експертите предричат подобен сценарий и за тази есен. Как да вземем мерки от сега, за да се предпазим? Съществува ли изобщо приложимо решение на COVID- 19, свързано с активната 24/7 защита? Очаквано, отговор на този въпрос идва от САЩ, а по-точно Колорадо, където е базирана и Airius. През последната година редица университети, училища, колежи, спортни зали, търговски центрове, магазини и институции, се обърнаха към американския гигант за решение. Компанията реагира бързо на нуждите на своите клиенти и оборудва техните помещения със системи за пречистване от най-високо ниво на безопасност, което гарантира 99,9% пречистен въздух и повърхности, без вируси, без бактерии, без неприятна миризма и мухъл. Тези впечатляваща ефективност е тествана и доказана от поредица от независими световни лаборатории като Innovative Bioanalysis, SGS, US Airforce Labs, Spanish Ministry of Defense , а от няколко месеца и от БАН. Компанията интегрира в своите системи две различни технологии, които имат различен принцип на действие - PHI и NPBI, действието на които унищожава всички вируси, бактерии и патогени, мухъл и влага, и премахва неприятните миризми.
Системите на Airius гарантират свеж въздух и безопасна среда за посeтители, служители, спортисти, ученици, студенти и преподаватели, там където те са инсталирани. Комплексът, на който се провежда тенис турнирът "Уимбълдън", "Кен Розуъл Арена" в Сидни, стадионът в полската столица Варшава, фитнес зали, басейни и спортни зали, вече са обезопасени от Airius. Списъкът с обекти в САЩ, Европа, Азия и Австралия е безкраен, но добрата новина е, че и в България вече има сериозен брой фирми и институции, които проявиха новаторски нюх и осъзнаха нуждата от активна и непрекъсната дезинфекция.


Позитивите за спортните обекти не се изчерпват само с активната дезинфекция срещу COVID- 19 и останалите грипни инфекции, които се проявяват през есенно-зимния сезон. Комфортът на спортуващите също е гарантиран и от това, че системите на Airius премахват неприятните миризми и мухъл, които често предизвикват алергии, които обичайно са неизменна част от помещения с по-висока влажност като басейни, спа центрове, съблекалните и баните на фитнес центровете и другите спортни обекти. Предимствата на Airius не спират до тук. Чрез дестратификация се постигат и до 50% намаляне на разходите за отопление и климатизация. Освен спортните обекти, компанията обезопасява и театрални и кино зали, а тук трябва да споменем театър "София", който е от първите направили тази важна крачка. Управата на българския театър научава за ползите от системите на Airius и реагира бързо, защото осъзнава нуждата от 24/7 дезинфекция в реално време.


Airius PureAir дава глътката свеж въздух на образованието, културата и спорта в ерата на COVID-19


Бързо реагираха и директорите на български детски градини и училища, като: Професионална гимназия по селско стопанство и лека промишленост - гр. Карнобат, ПГ по туризъм "П. К. ЯВОРОВ" - гр. Добрич, СУ "Любен Каравелов"- гр. Несебър, ПФ по туризъм "Александър Паскалев" - гр. Хасково, ОУ "Антим I" - гр. Балчик, SOS Детски селища - гр. Велико Търново и десетки други, който вече могат да гарантират много по-голямо безопасност за своите ученици, учители и персонал, благодарение на Airius PureAir.


Airius PureAir дава глътката свеж въздух на образованието, културата и спорта в ерата на COVID-19Организаторите на събития също не останаха настрана от възможността да обезопасят залите и за своите събития, като например "Националната годишна среща на Камарата на Архитектите в България" в Боровец. Airius предоставиха системи за активна 24/7 дезинфекция на въздух и повърхности по време на цялото събитие и то не беше отменено.


Airius PureAir дава глътката свеж въздух на образованието, културата и спорта в ерата на COVID-19


Airius решава проблема с дезинфекция на помещения като библиотеки, книжарници, музеи, картинни галерии и културни центрове, където методи като пръскане с антибактериални препарати са неприложими, поради риска от увреждане на книгите или експонатите, съхранявани в помещенията. PHI технологията неутрализира патогени не само във въздуха, а и по повърхности, което я прави и най-подходящия избор.


В какво се крие високата успеваемост на системите на Airius и с какво те превъзхождат други играчи на пазара, които използват UV технологиите, химикали и алкохолни дезинфектанти, за да обезопасяват закрити пространства?
Технологиите, които Airius PureAir използват, са абсолютно безвредни за човешкото здраве и могат да работят 24/7/365. Така те осъществяват активна и непрекъсната дезинфекция на въздух и повърхности точно, когато е необходима - в присъствието на хора в помещенията. Фотохидройонизацията, която е в основата на Airius PHI системите, излъчва йонизирани хидропероксиди, a NPBI - биполярни йони - това са натурални почистващи агенти, които чрез вентилаторите се разпространяват в помещението. Те унищожават 99,9% от вируси, бактерии и плесени, а в допълнение освежават въздуха и го правят изключително приятен за дишане.
Airius стои плътно зад качеството на своите продукти с 5 г. пълна гаранция.


Airius PureAir са съвместими със всички системи за климатизация и вентилация, и единственото, което потенциалните клиенти трябва да направят, е да изпратят запитване през сайта на компанията www.airius.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK