Lead the Charge: Tвоята кариера на стартова позиция

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Lead the Charge: Tвоята кариера на стартова позиция


Отборът на Mercedes-EQ във Формула Е, съвместно със своя официален инженерен партньор - "Модис", обяви началото на кампания, даваща възможност на настоящи или завършили студенти в технически и инженерни специалности, както и на всеки с технически опит и интерес към моторните спортове, да работи съвместно с ръководителя на отбора Иън Джеймс и да бъде в основата на устойчивото бъдеще на моторните спортове в рамките на един състезателен сезон.


Късметлията, който поеме позицията, ще има редица ключови отговорности, както и възможността да вземе от опита и знанията, които стоят зад управлението на успешен екип и отбор във Формула Е. Победителят от Lead the Charge кампанията ще бъде базиран в Бракли в Обединеното Кралство за 9 месеца, с опция за чести международни пътувания с екипа на Mercedes-EQ.
"Това е прекрасна възможност за всеки амбициран човек със страст към технологиите, иновациите и моторните спортове" - споделя Ян Гупта, президент на "Модис". - "Като водеща компания в технологичните и дигитални инженерни решения "Модис" разполага с богат опит в привличането, обучението и развитието на таланти в технологичната, инженерната, производствената, финансовата и други индустрии".


"Поемането на такава позиция в отбора на Mercedes-EQ във Формула Е - име, което е синоним на съвършенство в света на инженерството, е нещо наистина специално, както и уникална възможност за някого да започне и развие кариерата си в тази индустрия". Иън Джеймс, ръководител на екипа на Mercedes-EQ във Формула Е, е не по-малко развълнуван: "Когато си партнирахме с "Модис" за първи път, знаехме, че едно от ключовите предимства за нас ще бъде способността им да открият правилните хора със специализирани технически умения. Такива не са лесни за намиране особено в конкурентна среда, каквато е тази на Формула Е. Тази роля е изключително знакова, тъй като става въпрос за развиване на талант в индустрия от бъдещето, а двете ни компании имат фокус именно към постигане на повече устойчивост."


Позицията е подходяща за наскоро завършили студенти в технически специалности или професионалисти в инженерния сектор, като от идеалния кандидат ще се очакват задълбочени познания в технологиите и инженерните науки, засилен интерес към иновации, спорт и желание за изграждане на по-устойчиво бъдеще. Опит в работата по стратегически и оперативни проекти е предимство. Не на последно място, кандидатът трябва да разполага и с отлични комуникативни умения, да бъде отворен към хората и с позитивно отношение към своята работа.


На 11-и юни ще се проведе и онлайн сесия на живо с въпроси и отговори с Иън Джеймс, който ще даде повече подробности за позицията. Всеки има възможност да се включи или да научи повече за възможността тук


Ако смятате, че и вие сте подходящ кандидат, не се колебайте да се възползвате от редкия шанс за летящ старт на своята кариера! Крайният срок за кандидатстване е 30-и юни.


"Модис"


Във все по-развиващия се свят на IT и инженерните науки компанията "Модис" е пионер в т.нар. "смарт" индустрия.
"Модис" предоставя IT и дигитални инженерни решения с фокус върху иновации и дигитална трансформация. Комбинацията от консултантски решения, таланти и академия в технологичния сектор позволява на бизнесите - партньори на "Модис", да се развиват и да растат устойчиво.
"Модис" има глобално присъствие с над 30 000 консултанти в повече от 20 страни, които имат фокус върху когнитивни технологии, дигитална трансформация, Cloud и облачна инфраструктура, смарт екосистеми и Industry 4.0. в секторите на автомобилните и транспортните компании, енергия и околна среда, софтуери, интернет и комуникации, финансови услуги и производствени индустрии.
В България компанията предоставя технологични решения в сферата на софтуерното инженерство, както и IT и BPO аутсорсинг услуги. Към момента, броят на служителите на компанията е над 1400 души в трите офис локации в градовете София и Пловдив.
"Модис" е част от "Адеко Групата", която е водеща компания в предоставянето на HR решения и е сред 500-те най-големи компании в света (Fortune Global 500).
www.modis.com


Mercedes-EQ Formula E Team


Моторните спортове са част от историята на Mercedes-Benz вече над 125 години. Първото превозно средство с марката Mercedes-Benz също е било състезателен автомобил.
През изминалата година компанията отвори и нова страница в своята дълга и успешна история в света на моторните спортове. Шампионатът ABB FIA Formula E е идеалната платформа за демонстрация на способностите на превозните средства, задвижвани от батерията на Mercedes-EQ, като предлага невиждани досега опит и преживяване за участниците. Екипът отпразнува и първата победа на изцяло електрически автомобил на Mercedes-Benz в състезателна надпревара, а последният сезон във Формула Е завърши на престижното трето място.

Още от Компании

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK