HBO се завръща в "Булсатком"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Станислав Георгиев - главен изпълнителен директор на "Булсатком" ЕАД (вляво), и Димитър Нойков - мениджър на HBO за България.

Станислав Георгиев - главен изпълнителен директор на "Булсатком" ЕАД (вляво), и Димитър Нойков - мениджър на HBO за България."Булсатком" ЕАД добавя петте линейни канала на HBO - HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2, в пакета си от програми от 11 юни. Завръщането на каналите е след шестгодишна пауза. Те ще са достъпни за клиентите на "Булсатком" ЕАД на интерактивна телевизия, Android TV устройствата bbox и безкартовите сателитни приемници, работещи с NAGRA кодировка.


"В "Булсатком" сме истински развълнувани за възобновяването на партньорството ни с HBO. Това беше една от моите цели от самото начало, когато застанах начело на компанията. Определено се чувстваше липсата на блокбъстърните филмови канали в портфолиото ни. Радвам се, че от днес можем пак да предложим пълния пакет телевизионни програми на HBO на нашите клиенти. За нас доверието, гласувано ни от HBO, е огромно признание за технологичния и оперативен напредък на Булсатком през последната година", сподели Станислав Георгиев, главен изпълнителен директор на "Булсатком" ЕАД.


Петте профилирани линейни канала на HBO предлагат на зрителите голямо разнообразие от най-актуалните съвременни филми и сериали, документални филми и поредици, както и широко застъпени оригинални продукции от САЩ и Европа. Основният канал HBO предлага премиерно най-популярните оригинални продукции на НВО, както и премиерите за малък екран на големите кинохитове и холивудски блокбъстъри.
HBO се завръща в "Булсатком"


HBO2 е с широк спектър от съдържание, подходящо за цялото семейство, а HBO3 - с фокус върху сериалите и тематичните уикенд маратони с цели сезони на заглавия. Акцент в програмите на Cinemax и Cinemax2 e селекция на филми и сериали от европейски и международни независими студиа.


"Имаме удоволствието отново да си партнираме с "Булсатком". Завръщането на линейните ни канали при оператора ще даде възможност на още повече потребители да имат достъп до качествени хитови филми и сериали от комфорта на дома си. Благодарим за конструктивния диалог с мениджмънта на компанията, който доведе до този резултат в полза на зрителите. Желаем успех и на новата услуга b•box, която дава още една възможност за гледане на най-добрите филми и сериали по HBO и Cinemax", коментира Димитър Нойков, мениджър на HBO за България.


Клиентите на "Булсатком" могат да открият HBO каналите на позиции от 451 до 455.


За "Булсатком"


"Булсатком" е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия.
"Булсатком" е сред ключовите компании в страната, които предлагат интерактивна телевизия с високо качество и разнообразно съдържание.
"Булсатком" излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, част от които са уникални за оператора, като например Eurosport 4K, TDC, Хоби, Хоби Лов, Хоби HD и много други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK