Новият климатик Perfera на Daikin съчетава доказана технология и елегантност

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Новият климатик Perfera на Daikin съчетава доказана технология и елегантностТази година Daikin пусна в продажба новия стенен климатик Perfera FTXM-R, който съчетава доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики


Новият климатик Perfera FTXM-R предлага цялостно решение за отопление, охлаждане и чист въздух, разположено в елегантно вътрешно тяло, чиято съвременна форма и плавни линии се съчетават с всеки интериор. Новото вътрешно тяло е дори с 30 мм по-малко от предишните версии, което го прави още по-лесно за монтаж в тесни пространства.
Новият климатик работи почти безшумно и се предлага в широк диапазон от капацитетни класове от 15 до 71 , така че да отговори на изискванията на различните помещения, при това с най-добрата в класа си енергийна ефективност до A+++ при охлаждане и отопление.


Новият климатик Perfera на Daikin съчетава доказана технология и елегантност
Комфорт, управляван от технологията
Най-новият климатик Perfera представя няколко важни нови функции:
Новата функция "ускорено отопление" на външното тяло бързо загрява помещението при стартиране, достигайки зададената температура 14% по-бързо от обикновен климатик.
Новото поколение Perfera е проектирано с по-широк клапан, за да осигури по-силен въздушен поток, докато функцията за триизмерен въздушен поток разпределя по-равномерно топлия или студения въздух за комфорта на цялата стая.
Двузоновият сензор за движение насочва въздушния поток встрани от хора и автоматично превключва към икономичен режим, когато в стаята не се открива движение.
Новият дизайн на топлообменника и вентилатора осигуряват надеждна работа, подобрен топлообмен и превъзходна енергийна ефективност.


Дишайте спокойно с уникалния Flash Streamer на Daikin


Усъвършенстваната технология Flash Streamer на Daikin защитава домa, като филтрира атмосферата на закрито, за да достави пречистен въздух. Вграденият дезодориращ филтър от титанов апатит улавя и неутрализира неприятните миризми като на цигари и домашни любимци.
Сребърният филтър улавя алергените като полени, за да осигури постоянен приток на чист въздух.


Свързаност и контрол


Чрез приложението Daikin Residential controller, климатикът Perfera може да се управлява през локална мрежа или интернет. Ключови функции, включително зададените температура, режими на работа, скорост на вентилатора и др., могат да бъдат контролирани от всяко място, като се използва Amazon Alexa или Google Assistant - сега можете да говорите с климатика си.В добра компания


Серията Perfera е част от семейство продукти Bluevolution на Daikin. Работeйки с хладилния агент R-32 с ниско екологично въздействие, Perfera FTXM-R отговаря както на съществуващите, така и на планираните наредби за парникови газове, за да осигури устойчиво решение за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха в дома.


Повече информация открийте на: www.daikin.bg/airconditioners

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK