Microsoft отличи Softline с наградата "Партньор на годината 2021" за България

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Microsoft отличи Softline с наградата "Партньор на годината 2021" за България


Водещият доставчик на решения и услуги за дигитална трансформация и киберсигурност Softline е носителят на наградата "Партньор на годината 2021" на Microsoft за България. Компанията бе отличена сред глобална конкуренция от топ партньори на Microsoft за демонстриране на високи постижения в иновациите и внедряването на клиентски решения, базирани на Microsoft технологии.


Пламена Бургуджиева, Country Manager за "Softline България"

Пламена Бургуджиева, Country Manager за "Softline България"

"Изключително развълнувани и благодарни сме, че компанията "Softline България" е признатa за "Партньор на годината" за 2021 г. от Microsoft. Тази награда е естествено продължение на отдадеността на служителите, силната работа в екип и изключителното качество на услугите, което ни направи доверен партньор за всички наши клиенти", коментира Пламена Бургуджиева, Country Manager за "Softline България".


"Много съм горд, че българското представителство на Softline получава тази престижна награда. Инвестицията ни във висококвалифициран екип, тяхната ангажираност и страст към работата и нуждите на нашите клиенти, както и силното партньорство с Microsoft, са отразени в това постижение", добави Золтан Месарош, генерален директор на Softline за Източна Европа.
Наградите "Партньор на годината" на Microsoft отличават партньори на компанията, които са разработили и доставили изключителни решения, базирани на Microsoft технологии през последната година. Наградите бяха разделени в различни категории, като победителите бяха избрани сред повече от 4400 подадени номинации от повече от 100 страни по света. Softline бе отличена за предоставянето на изключителни решения и услуги в България.


Отличието "Партньор на годината" се връчва на партньори, които постигат значителен ръст на локално ниво, полагайки грижи за удовлетвореността на клиентите, които използват решенията на Microsoft Cloud.


"За мен е чест да обявя победителите и финалистите на наградите "Партньор на годината" на Microsoft за 2021 година, каза Родни Кларк, корпоративен вицепрезидент на Global Partner Solutions, Channel Sales, Channel Chief в Microsoft. Тези забележителни партньори показаха дълбока ангажираност с изграждането на решения от световна класа за клиентите - cloud-to-edge - и представляват едни от най-добрите и най-ярките, които нашата екосистема може да предложи".


За Softline


Softline подпомага и предоставя услуги за дигитална трансформация и киберсигурност на клиенти от над 50 държави и в повече от 95 града по света. Над 2400 акаунт мениджъри и повече от 1000 технически специалисти, отговарящи за продуктите и услугите, съдействат на клиентите да изберат и интегрират правилните продукти по най-ефективния начин, създавайки и управлявайки хибридни и сигурни инфраструктури. Ръка за ръка с фирмените клиенти глобалните екипи за поддръжка и обслужване управляват и поддържат инфраструктурата, необходима за подпомагане на дигиталната трансформация от световна класа, cloud базираните услуги и непоклатима киберсигурност.
Днес, след повече от 25 години опит, около 5000 служители по целия свят и оборот за 2020 г. в размер на 1.8 милиарда американски долара, Softline е водещ глобален доставчик на дигитална трансформация, cloud услуги, киберсигурност и прилежащите решения и услуги. Благодарение на повече от 6000 доставчика компанията помогна на над 150 000 малки, средни и големи бизнес предприятия от частния и публичния сектор да пренесат своя бизнес в дигиталния свят.
Целта на Softline е да помогне на клиентите си да подобрят бизнес резултатите и качеството си на живот чрез най-ефективното използване на технологиите.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK