Банка ДСК стана най-добрата банка в България за 2021 г. в конкурса на специализираното британско списание "Юромъни"

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Банка ДСК стана най-добрата банка в България за 2021 г. в конкурса на специализираното британско списание "Юромъни"


За пети път Банка ДСК бе обявена за "Най-добра банка в България" в авторитетния конкурс "Награди за отлични постижения", организиран от специализираното британско списание "Юромъни".


Банка ДСК получи високото отличие и тази година след наградите през 2013 г., 2014 г., 2016 г. и 2017 г. Изданието оценява участниците в конкурса на база постиженията, иновациите и представянето им в последните дванадесет месеца. Освен стандартните показатели като размер на печалбата, качество на активите, възвръщаемост на активите и на осреднения капитал при избора на Банка ДСК за най-добра банка в България решаваща роля има способността й да демонстрира растеж, по-доброто представяне спрямо конкурентните банки и умението й да се адаптира в среда на променящи се пазарни условия и клиентски потребности. Политиката във връзка с ковид-19 също е изиграла ключова роля при избора Банка ДСК за най-добра банка в България.


"Изключително сме удовлетворени от получената награда. За нас тя е не само признание за труда ни след интеграцията с Експресбанк да утвърждаваме банката като пазарен лидер във всички сегменти. Наградата е преди всичко признание за това, че в предизвикателната ситуация в последната година и половина проявихме изключителна гъвкавост и жизненост и успяхме да защитим интересите на нашите клиенти, следвайки заложените стратегически цели. Тя е доказателство, че вървим в правилната посока", заяви главният изпълнителен директор на Банка ДСК Тамаш Хак-Ковач при приемане на наградата.


Победителите в престижните награди се избират в резултат на стриктен подбор след осъществен от експертния екип на "Юромъни" целогодишен мониторинг на глобалната банкова и инвестиционно банкова индустрия.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK