"Каменица" черпи новите татковци

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Каменица" черпи новите татковци


Каменица" организира специална кампания в чест на всички мъже, станали татковци през 2021 г. Тя е посветена на новите бащи и с нея "Каменица" казва едно голямо наздраве на всички тях, подарявайки им бира, която да споделят с приятели и да отпразнуват този така специален момент.


Ако и ти си станал татко през 2021 г., можеш да се регистрираш на сайта www.kamenitza.bg не по-късно от 31 януари 2022 г. и да получиш 24 бутилки "Каменица" 330 мл в персонализирана опаковка, с които да полееш с приятели този важен житейски момент.


Кампанията е част от комуникационната платформа на марката "Всяка глътка има история". "Чрез "Каменица за татко" искаме не просто да кажем едно голямо наздраве на новите бащи, но и да им покажем, че "Каменица" е част от всички важни моменти в техния живот - от дипломирането, през сватбата, до появата на новия член на семейството и много други", споделя Тодор Асенов, бранд мениджър на "Каменица". Кампанията "Каменица за татко" ще продължи до края на януари 2022 г., а повече информация за нея можете да намерите на сайта и на Facebook страницата на марката.
"Каменица" черпи новите татковци


Първата бира на България, "Каменица", която тази година отбелязва своя 140-годишен юбилей, подкрепи и млади семейства и двойки, които очакват дете, партнирайки на дългогодишната кампания "Повече българчета за България" на радио "Витоша" и предаването "Тройка на разсъмване". "Каменица" направи дарение към кампанията за закупуване на оборудване за болница "Св. Георги" в гр. Пловдив. Към това дарение ще се добавят и допълнително събраните средства от продажбите на специално брандирани "Каменица" мултипакове с името на кампанията "Повече българчета за България", които са на пазара в големите вериги магазини, като "Каменица" заделя по 0.20 лв. от всяка продажба.
Наздраве отново за новите татковци! Наздраве за хубавата бира, споделена в добра компания! Наздраве за всички малки и големи моменти от живота ни, които празнуваме с "Каменица", защото всяка глътка има история!


Видео за кампанията гледайте тук:
https://www.youtube.com/watch?v=8RX7Fno7ei0


Повече за марка "Каменица":
"Каменица" е първата бира на България с автентичен вкус, дългогодишна история и традиции, градени с качество и постоянство вече повече от век. Родена и израснала в Града на тепетата, Пловдив, "Каменица" днес е една от обичаните марки на българския бирен пазар. Тя се отличава с плътен и богат вкус, 4.4% алкохолно съдържание и е перфектната компания за всички онези малки или големи значими моменти в живота. С всяка глътка "Каменица" напомня на всички любители на качественото пиво да живеят и да се наслаждават на всеки момент, който е специален не заради конкретен повод, а просто заради удоволствието от добре прекараното време със своите близки и с любимата марка бира.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK