Над 60 компании ще наемат нови кадри на "Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг"

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Над 60 компании ще наемат нови кадри на "Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг"


На 7 октомври в НДК, София, ще стартира 13-ото издание на специализирания форум, организиран от JobTiger


Най-старият специализиран форум в България, от който са стартирали кариерите на повече от 13 хиляди души през годините, тази есен ще се проведе в 4 академични града (София, Пловдив, Варна и Габрово). За втора година "Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг" ще се случи и виртуално.


Топ работодатели ще наемат млади специалисти и студенти
Над 60 водещи компании от секторите ИТ, "Комуникации" и "Аутсорсинг" са заявили желание да участват в събитието. С голяма част от тях ще можете да се срещнете на 7 октомври в София - на откриването на форума в НДК, ет. 5. Официалният старт на 13-ите "Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг" е в 10 часа, когато ще можете да чуете и приветствени думи от Красимир Киряков, зам.-министър на икономиката, Полина Маринова - директор на Регионалната служба по заетостта - София, Галин Григоров, Amdocs Optima Site lead, и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерния сайт JobTiger.
До 18 часа всички желаещи могат да проведат разговори с представителите на предпочитаните от тях компании. Уникалният шанс да се срещнат със специалисти по подбор, без да минават през предварителна процедура на подаване и одобряване на документи, е за кадрите с технически знания и умения и/или владеещите чужди езици.


Посещението на форума е безплатно за търсещите работа!
За желаещите да се срещнат на 7 октомври на живо с работодатели от трите перспективни сектора се изисква единствено предварителна регистрация, която само в няколко лесни стъпки може да се направи на тази страница.
По време на събитието ще бъдат спазени всички предписания за безопасност, разписани от Министерството на здравеопазването.


След откриването му на 7 октомври в София форумът ще продължи до 21 октомври 2021 г. - с издания в още три академични града (Пловдив - 12 октомври, Варна - 14 октомври, Габрово - 21 октомври) и Виртуален ден - 20 октомври.


Златен спонсор на 13-ото издание на "Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг" е Amdocs. Бронзов спонсор - Accenture.


Повече за "Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг" можете да откриете на www.careerdays.bg или като се свържете с екипа на JobTiger на [email protected], 088 408 6003 и 0882 364 456.


Организатор: JobTiger.
Партньори: Столична община, направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие" - Иновативна София, AIBEST, Областна администрация - Пловдив, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Тракия икономическа зона, "Аз мога тук и сега", JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, сп. "Журнал за жената", KALDATA, ABLE Mentor, DEV.BG, Legion Run, ISIC International student identity card, Международна награда на херцога на Единбург, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK